Wakker worden met lange wimpers en geen mascara meer gebruiken, klinkt ideaal toch? Toch stoppen veel vrouwen met wimperextensions, maar waarom? Lees hier de nadelen van wimperextensions.

1. Tijdelijk

Geloof jij in liefde op het eerste gezicht? Dan zul jij opslag verliefd zijn op een nieuwe set wimperextensions. Helaas blijkt dit sprookje niet voor eeuwig te zijn. De wimperextensions vallen namelijk na een tijdje uit. Om ze bij te houden moeten de wimpers elke drie weken worden bijgevuld. (Maak dus op tijd een nieuwe afspraak, zodat je niet met nog maar drie wimpers rond loopt totdat er plekje is om het bij te vullen)

2. Money

Wimperextensions kunnen dan wel super mooi zijn, maar het kost wel wat. Een nieuwe set wimperextensions laten zetten kost rond de 70 euro. Dit zijn geen eenmalige kosten want voor het bijvullen iedere 3 weken betaal je rond de 40 euro. Het voordeel is dan wel dat je geen mascara meer hoeft te kopen.

3. Slecht voor eigen wimpers

Wimperextensions worden aan je eigen wimper geplakt waardoor het gewicht ineens veel zwaarder is dan normaal. Je eigen wimpers zullen hierdoor sneller uitvallen waardoor je alleen nog korte en broze wimpers zou overhouden.

4. Geduld

Om elke ochtend een kwartiertje later te kunnen opstaan, moet je wel even geduld hebben. Voor het plaatsen van een nieuwe set moet je namelijk anderhalf tot twee uur stil liggen. Nadat het er eindelijk op zit, moet je elke drie weken terugkomen voor een half uur tot een uurtje.

5. Verslavend

Als je eenmaal begint, kan je niet meer stoppen! Aan die mooie lange wimpers raak je na een tijdje gewend. Als ze uitvallen zal je jouw eigen wimpers ineens korter dan ooit vinden. Lees hier hoe jij die lange wimpers krijgt die je altijd al hebt gewild. 

Lees hier hoe jij het optimale resultaat uit je wimpers haalt:
Dit is DE manier om voor altijd gekrulde wimpers te hebben
5 dingen die jouw wimpers verpesten
Dit wimperserum shop je gewoon bij de drogisterij

(Visited 3.578 times, 1 visits today)