Waar je je in de zomer juist zo bruin en knap voelt, voel je je in de herfst en winter totaal het tegenovergestelde. En dat is ook logisch, want heel veel zonnestralen gaan we ook niet meer zien de aankomende maanden. Die natuurlijke bruine handen kun je wel vergeten… Maar heb je de tips al gelezen hoe je je zomerse kleurtje behoudt? Je hebt overigens nog meer geluk, want er bestaat namelijk een nagellak kleur waar jouw bleke herfsthandjes een stuk bruiner door lijken!

1. Goud
Ook goud zorgt ervoor dat je een stuk bruiner lijkt. Ga dan vooral voor de glimmende variant. Dit reflecteert namelijk licht en geeft jouw die knappe glow! Heb je het niet zo met goud? Ga dan voor lichtere, bruine kleuren.

2. Mint
Wij zijn helemaal fan van de frisse pastelkleuren en ook de mint kleur is daar één van. Laat dit nou net ook de warmte in je huid naar voren brengen. Dit is trouwens dé ultieme nagellak tip!

2. Oranje
Koningsdag duurt nog wel eventjes, maar oranje nagellak kan altijd! De felle oranje kleur zorgt er namelijk voor dat het lijkt alsof jij die mooie bruine teint al hebt. Niet zo’n fan van feloranje? Ook de wat lichtere koraal tinten hebben hetzelfde effect.

Source: Neginmirsalehi
(Visited 1.291 times, 1 visits today)
tagged in nagellak, bruin