De Netflix serie die je moet kijken volgens je sterrenbeeld

Er zijn zó enorm veel Netflix series dat jij misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Ben je na elke laatste aflevering weer verbaasd van je binge-watch kwaliteiten? Herkenbaar. Elke keer weer een nieuwe serie vinden wordt natuurlijk steeds lastiger. Gelukkig is je leven niet voorbij. Je sterrenbeeld bepaalt namelijk nu welke serie perfect is voor jou.

Vissen

Dark. Deze serie is jou op het lijf geschreven. Deze serie wordt vergeleken met Stranger Things omdat dit verhaal zich ook afspeelt in verschillende tijden. Gedurende de serie wordt er namelijk gereisd door verschillende tijden. De serie heeft tien afleveringen maar zoals de acteurs zelf zeggen is het opgenomen als een lange film. Vooral belangrijk dat je alles in een keer achter elkaar kijkt. Lekker bingewatchen dus.

Ram

Narcos zou bij jou zeker in de smaak moeten vallen. Tijdens de afleveringen leef jij helemaal mee met de schaduwrol van Pablo Escobar. Zo voelt het net alsof je zelf onderdeel uitmaakt van de drugkartel. Open Netflix maar alvast en laat je meeslepen door het waargebeurde verhaal.

Stier

Tienerdrama gecombineerd met een goed moordverhaal. Dat is Riverdale. Volgens je sterrenbeeld is dit de serie die bij jou past. Oh en we verklappen alvast: de mannelijke hoofdrolspelers zijn zeker niet verkeerd om naar te kijken. Dus waar wacht je nog op?

Leeuw

Stranger Things is een echte hit op Netflix. En de serie zou helemaal jouw ding moeten zijn. De schiencefiction/horrorserie zit vol mysterie en is in Amerika de populairste Netflix Original serie ooit.

Tweeling

Als jij de serie 13 Reasons Why nog niet hebt gekeken, zou je dit zeker moeten doen. In de Amerikaanse tienerdrama-serie staat het verhaal van Hannah centraal. De verhaallijn maakt indruk en laat je stil staan bij belangrijke onderwerpen.

Kreeft

Prison break is de serie die het best past bij jouw sterrenbeeld. Of de reden nou de mooie broederband, het liefdesverhaal, mega spannende verhaal of toch de enorm knappe hoofdrolspeler is, dat mag je zelf bepalen.

Waterman

De echte klassieker Friends is perfect voor jou. Als je nog nooit een aflevering hebt gezien, zullen de fans je voor gek verklaren. De serie is wereldwijd enorm populair en het verhaal over de zes vrienden zal je sowieso aan het lachen maken.

Boogschutter

De serie The Crazy Ex-girlfriend is echt geweldig. Als je schrok toen het hoofdpersonage begon te zingen, wacht dan maar. Dit gaat namelijk nog wel een paar keer gebeuren en dit maakt de serie juist ge-wel-dig.

Steenbok

Met de serie New Girl ga jij je sowieso vermaken. Van de hoofdrolspeelster Zooey Deschanel wordt namelijk iedereen blij en de afleveringen zitten bomvol grappige momenten. Ook is het de perfecte serie om te kijken met je vriendinnen.

Schorpioen

Pretty Little Liars is jouw serie. En dat is top want met meer dan 100 afleveringen hoef jij je binnenkort nog niet te vervelen. Oke, misschien zullen de mysteries in de serie je misschien soms gek maken. Maar achteraf zul je ons dankbaar zijn, believe us. 

Maagd

Ken jij de serie Don’t trust the b*tch in Apt. 23 nog niet? Dan moet je deze zo snel mogelijk gaan kijken. Het verhaal zal enorm herkenbaar zijn als je samenwoont met ouders, vrienden of andere huisgenoten. Dus waarschijnlijk ook voor jou.

Weegschaal

Als weegschaal zou je zeker Suits moeten kijken. Er komen enorm veel slimme (en knappe) advocaten voorbij. Maar dat niet alleen, ook het script en de theme song zijn geweldig. Je hoeft niet bang te zijn dat je zo door de afleveringen heen bent, er staan namelijk wel vijf seizoen online.

 

 

Met deze hacks wordt het kijken van je serie nog beter:
Deze Netflix hacks ken jij nog niet!

En deze vakantie past het best bij jouw sterrenbeeld:
> Jouw vakantiebestemming voor 2018 volgens je sterrenbeeld

Na hoeveel afleveringen word je eigenlijk verslaafd?
> Zo lang duurt het voordat je verslaafd raakt aan een serie