De perfecte basic garderobe voor boven de 30 graden

Yes! Wij worden heel gelukkig van dit weer en we krijgen steeds meer zin in de zomer. Droom jij ook al van die mooie stranden, knappe mannen en een heerlijke cocktail? Nu het lekker weer is, moet onze garderobe ook maar eens onder handen genomen worden. Want 30 graden op de planning verreist enige voorbereiding. Wij hebben daarom de zomer basics voor je op een rijtje gezet.

Denim rokje

Een denim skirt is in de lente en de zomer zeker een van onze favoriete items. Hij is stoer en vooral heel makkelijk te combineren. Een denim skirt in de kleur blauw ligt bij de meesten van ons daarom al een tijdje in de kast. Maar waarom gaan we eigenlijk niet eens voor een spijkerrokje in een andere kleur? Het spijkerrokje kan heel casual zijn maar ook heel stoer. Met een zwarte variant rock je zomer outfit sowieso.

[show_boutique_widget id=”719132″]

High waisted

High waisted broekjes dragen we altijd massaal in de zomer. Met kant of een leuke print, allemaal heel leuk. We waren sowieso al fan van high waisted , want ze laten je buik een stuk platter lijken. Maar geven je ook eindeloos lange benen. Show those legs girl! 

[show_boutique_widget id=”719134″]

Het perfecte jurkje

Wat ons betreft is het wikkeljurkje het perfecte zomer jurkje, die in geen enkele kast (en koffer!) mag ontbreken. Daarnaast accentueert het vrouwelijk model ook nog je taille, ook niet onbelangrijk..  Met blote voeten op het strand, sandaaltjes in de stad, high heels in een club of netjes naar je werk met het winkeljurkje kan het allemaal! Wij zijn al op zoek geweest naar de allermooiste wikkeljurkjes. Dat scheelt jou weer zoeken en scrollen!

[show_boutique_widget id=”719135″]

Playsuit

Wat is er nou makkelijker dan een playsuit! Als je geen zin, tijd of energie hebt om lang over je outfit na te denken is zo’n fashionable romper ideaal. Even weg met alle misvattingen, rompers zijn niet alleen voor baby’s en de jumpsuit is geen mis-match voor je figuur. Een stijlvolle playsuit is echt voor iedere vrouwelijke garderobe een aanwinst. En zo kies je de juiste playsuit voor jouw figuur.

[show_boutique_widget id=”719138″]

Haarband

Op een warme dag is het natuurlijk het fijnst om je haar uit je gezicht te dragen.  Als het zo warm is herken je vast wel dat je haar in je nek blijft plakken. Dit geeft een vies en naar gevoel. Je kan je haar dan leuk op steken of gebruik een haarband of van een sjaaltje. Dan heb je geen last van je lokken, en het ziet er ook nog eens heel leuk uit!

[show_boutique_widget id=”719140″]

Sandaaltjes

Sandalen behoren tot de schoenen die iedere vrouw in haar kast moet hebben. Dit voorjaar en ook deze zomer zijn er dan ook ontelbaar veel te vinden. Van de platte sandalen tot een paar met killer heels of misschien een variant met printje. De keuze is reuze wat betreft sandaaltje en dat maakt het vinden van hét perfecte exemplaar extra lastig. Wij hebben daarom de leukste sandalen voor je op een rijtje gezet. Shop deze hier.

 

Deze items wil je keer op keer aan
Dit zijn de items waarvan je NOOIT spijt krijgt als je ze koopt

Dit gebeurt je vanaf nu nooit meer…
> Warm weer? Pas op voor deze stylingfouten!

Voor een unieke én budget proof bikini.
Mix and match met bikini’s: zo doe je het

PHOTO CREDITS: JOLIELOT