De perfecte BH? Die maak je zelf!

Soms lijkt het vinden van de perfecte bh net zo ingewikkeld als het vinden van de perfecte jeans. Het liefst ziet de bh zelf er namelijk knap uit en laat ie jou er uit zien alsof je direct uit een Victoria’s Secret campagne gestapt komt. Mijn persoonlijke wishlist op het gebied van de ultieme bustehouder is nogal lang. Zo vind ik een klein beetje push-up bijvoorbeeld fijn en wil ik ‘m het liefst (voor dagelijks gebruik) zo glad mogelijk. Dan kom je al snel uit op een t-shirt bh. Wat ik daar alleen niet zo heel geweldig aan vindt is dat deze onder een t-shirt of een sweater snel maakt dat het lijkt alsof je vier borsten hebt in plaats van twee. En ik vind het ook niet persé heel erg te gek dat ik dan ineens een voorgevel à la Mevrouw Parton heb. Het push-up-effect is voor ergens onder soms gewoon net een beetje tè. En voor dat beetje tè heb ik de ultieme oplossing voor je:

bh

Draai de twee cups in tegengestelde richting, net zo lang tot het verbindingsstukje tussen de cups helemaal gedraaid is.

Trek vervolgens je bh zo aan

Uiteindelijk zal het tussenstukje, door het ‘gedraaide’ dragen, steeds dunner worden (ook mooier onder diepe v-hals!) en iets langer worden. Hierdoor wordt de ‘push’ een stukje minder en zien je borsten er een stuk natuurlijker uit onder een t-shirt of sweater. Tataratááááá! Perfecte bh!

 

P.S.: laat je niet misleiden door de voorbeeldbh op de foto. Die is niet van mij. We hadden ‘m nog liggen van Mevrouw Parton 😉