De shopgeheimen voor het shoppen bij Forever 21

Shoppen bij Forever21 vinden we helemaal niet erg. De winkel hangt altijd vol met de knapste items en alle laatste trends voor een mooie prijs. Daar worden we natuurlijk hartstikke gelukig van. Wil je graag het allerbeste uit je shopsessie halen bij Forever 21? Dan wil je deze tips zeker meenemen bij je volgende bezoek.

1. Bekijk de labels in de kleding

De kwaliteit van de kleding bij Forever 21 is niet altijd top, kijk daarom altijd goed op het label van het item naar de materialen. Kies liever voor katoen dan synthetische stoffen zoals polyester. Kijk, een perfecte leren jas of een kasjmier trui vind je meestal niet in deze winkel, maar een mooie wollen trui of een linnen item kun je zeker tegenkomen. Het is een kwestie van goed zoeken.

2. Love 21

De beste items die je kan scoren zijn eigenlijk van de Love 21-lijn. Dit is de eigentijdse lijn van Forever 21 die zich richt op een iets oudere shopper dan de gemiddelde doelgroep. De kwaliteit van de kleding uit deze lijn is vaak beter.

3. #f21xme

Bloggers en influencers op Instagram gebruiken deze hashtag als zij een foto plaatsen met kleding aan van Forever 21. Heel handig voor inspiratie dus. Als je door de bomen het bos niet meer ziet in de winkel of op de website, kan je gemakkelijk even je Instagram checken op de hashtag en de allerleukste items uitzoeken.

4. Shop online

Als je lange rijen in de kassa en bij de paskamers wil vermijden, ga dan online shoppen. De selectie online is eigenlijk ook beter, er staan namelijk een heleboel online-only items op de site. ”Online exclusives” is de term die je hiervoor moet onthouden. Hier zitten vaak ook limited-editions tussen en de kwaliteit van deze kleding is vaak ook net iets beter.

5. Verborgen diamanten

Heb je een superleuk item gezien dat je eigenlijk moet hebben, maar waarvan je maat is uitverkocht? Niks aan de hand, daar is namelijk ook en hack voor. De medewerkers van Forever 21 worden aangeleerd om artikelen waar nog maar een maat van over is aan een geheim rek te hangen. De kleding wordt in een rek gehangen met kleding van ongeveer dezelfde kleur. Check deze rekken dus goed. Hier vind je de hidden gems.

6. Korting op beschadigde kleding

Je kan 10 procent korting krijgen op beschadigde of verkleurde items. Als je iets met een vlek vindt, een scheurtje, iets waar een knoop ontbreekt, ga dan op zoek naar de store manager van de winkel. Hij is verplicht om je de korting te geven.

7. Ga tussen 10 en 12 uur s’middags

Als je doordeweeks gaat shoppen is het natuurlijk sowieso rustiger, maar als je tussen 10 en 12 gaat heb je de kans dat de winkel bijna helemaal leeg is. Ook zijn de medewerkers dan klaar met het in de winkel hangen van nieuwe producten. Dus jij bent er dan als eerste bij.

8. De paspoppen veranderen vaak van outfit

Ja, dat doen ze iedere week! Als je op een item uit bent dat een van de paspoppen aan heeft, zal je helaas moeten wachten tot de outfit switcht. Maar je kan de medewerkers uit de winkel wel vragen of ze het jou willen laten weten wanneer deze outfit switch plaats vindt. Laat je naam of je nummer achter en vraag of ze dat item voor je achter willen houden, zodat jij het tegen die tijd kan kopen.

9. Accessoires als laatste

Als je van plan bent om kleding te passen in de paskamers, kijk dan als laatst naar de accessoires. Je wil misschien graag weten hoe die leuke baret of die mooie ketting bij je outfit past, maar net zoals bij Primark, mag je accessoires niet meenemen in de pashokjes. Hang dat shirtje in plaats daarvan voor je in de spiegel in de winkel, en doe de ketting om of zet de baret op, zo kan je het toch nog even snel checken.

Lees hier meer over je allergrootste hobby (shoppen):
Slim shoppen: geheimen die iedere koopjesjager moet weten
9 excuusjes om iets WEL te kopen
De grootste ergernissen tijdens het online shoppen

[show_boutique_widget id=”744973″]