De eind-van-de-maand horror: dikke vette uitgroei en geen geld voor de kapper. Het gaat nog zeker een week duren voordat je weer bij je vaste hairdresser terecht kunt… Wat kun je doen om die landingsbaan boven op je hoofd te verbergen? Je kunt natuurlijk naar de winkel rennen om een doos haarverf te kopen, maar we raden je aan om dat aan de professionals over te laten. Bovendien zijn er genoeg trucjes die je kunt toepassen om je uitgroei te verbergen!

De tips om je uitgroei te verbergen

1. Inkleuren!

Wist je dat er een speciaal middeltje bestaat die je uitgroei tijdelijk verbergt? Breng een mineraalpoeder aan op je uitgroei zodat je alsnog met perfect haar de deur uitgaat! Remember: dit is slechts een tijdelijke oplossing en het is niet gegarandeerd dat je een regenbui zult overleven…

2. Oogschaduw

Deze tip werkt vooral goed met bruin haar: gebruik oogschaduw om je uitgroei een beetje bij te kleuren. Neem het ook mee naar school of je werk, zodat je het eventueel kan bijwerken na een regenbui.

3. Mess it up

Een strakke scheiding is niet zo bevorderlijk voor je uitgroei (en een paardenstaart helaas ook niet). Op die manier accentueer je je uitgroei juist (whoops!). Wat wel werkt: volume in je haar creëren (hoe je dat doet lees je hier). Je kunt er ook voor kiezen om je haar eens naar de andere kant te gooien of lekker klassiek op te steken. Hoe wilder, hoe beter.

4. Wavy hair

Krullen of golven zijn dé manier om je haar speels te dragen, maar ook om uitgroei te verbergen. Stijl haar zorgt er juist voor dat je uitgroei opvallender wordt. Een tip is om je haar te vlechten voor het slapen gaan, zodat je niet ‘s ochtends vroeg met een krultang aan de slag hoeft én je gebruikt geen hitte op je haar.

5. Slicked back hairdo

Om die scheiding te vermijden kun je ook gaan voor een slicked back hairdo. Borstel en föhn je haar (tegelijkertijd) naar achteren. Een beetje haarmousse of gel erin (bij je hoofdhuid) en nog een keer goed naar achteren borstelen. Om ervoor te zorgen dat je haar zo blijft zitten spuit je er een beetje haarlak op en klaar is Kees! Super easy en stylish!

6. Hoofddeksels

Je uitgroei verbergen met een hoofddeksel is niet alleen slim, ook superstijlvol.

7. Droogshampoo

Probeer producten als haarlak en gel te vermijden. Je uitgroei valt namelijk meer op wanneer het vettig is of oogt. Om je haar minder vettig te maken kun je natuurlijk ook droogshampoo gebruiken. Er bestaan zelfs droogshampoos in verschillende kleuren en deze kunnen je uitgroei in sommige gevallen dus tijdelijk bedekken! Dit is de best beoordeelde droogshampoo OOIT.

 

Meer haarstyling tips lezen?
>Beschadigd haar na je vakantie? Wij helpen je!
>De knapste haarkleur voor jouw huidskleur
>De tip om vet haar te voorkomen

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 2,131 times, 1 visits today)