Iedereen om je heen is druk bezig met sporten en hun ultimate summer body. Ondertussen kan jij niet wachten totdat je de hele dag bitterballen kan eten op het terras. Toch wil je straks wel goed voor de dag komen. Je wil ten slotte wel met de benen bloot deze zomer, what to do? Fake it ’till you make it! 

Split je kansen

Trots op je mooie (wat kortere) legs? Door kleding met een split te dragen zullen je benen goed in zicht zijn. Hiervoor geldt: hoe dieper de split, hoe meer been er te zien is en hoe langer je benen dus zullen lijken. Een wrap-dress (of skirt) is hier het perfecte kledingstuk voor. Hiermee kan je namelijk zelf beslissen hoe diep je je split draagt. Binnenkort sleep jij dus moeiteloos dat Elite modellencontract in de wacht. The camera loves you!

Ge-hakt de dag door

Een schoen met een hak zorgt niet alleen voor een mooie houding, je benen lijken er ook nog eens slanker én dus langer door! Durf je het niet zo goed aan om je de hele dag op hakken te verplaatsen? Hier lees je de ultieme tip waardoor ook jij het met gemak ge-hakt volhoudt. Als je het dan eenmaal aandurft kun je vervolgens het beste je nudekleurige paar uit de kast trekken. Zo lijkt je voet deel van je been en lijk je direct een paar centimeter langer.

 Go shorty (it’s ya birthday)

Misschien dat deze tip niet ultiem is voor elke gelegenheid, maar met een leuk feestje (of op je verjaardag) is hij zeker bruikbaar. Door een (niet té strak) kort jurkje of een shorts te dragen geef je niet alles bloot, maar komt de focus wel op je benen te liggen. (Trouwens, hier lees je meer over hoe je een fijne suède shorts combineert!) Hoe meer been je laat zien, hoe langer ze ogen. Pas wel op dat je niet besluit om té korte kleding te dragen, dan is er namelijk een kans dat je een tikkeltje ordinair over zou kunnen komen. Je weet het nooit hè?

Pinstripes

Het juiste patroon kan de aandacht richten waar je het wilt. Verticale strepen trekken het oog omhoog en omlaag, waardoor je benen straks langer kijken.

Nip and tuck

De taille waar het boven- en onderlichaam scheiden. Zo zal een hogere taille de illusie van langere, slankere benen creëren. Een shirt-en-broekensemble kan je langer doen lijken door gewoon je shirt in je broek te doen. Bij het dragen van lange topjes zal je buik langer kijken en je benen korter worden.

Ga niet below the belt

Een riem is een geweldige manier om lange, slanke benen te faken. Door je riem hoger te dragen lijken je benen eerder te beginnen. Kies dan ook voor dunne riemen. Brede riemen kunnen overheersend worden, waardoor je lichaam uit proportie raakt.

Simplify it

Je weet waarschijnlijk al dat een all-black outfit je slanker eruit laat zien, maar de kleur zelf is niet het enige geheim. Draag dezelfde tint, met name een donkere kleuren strekken je verticaal uit, waardoor je benen langer lijken. Zwart is een go-to omdat het gemakkelijk is om overhemden en broekjes van dezelfde kleur te vinden, maar een jurkje in een diepe kleur kan ook de uitstraling bereiken. 

Mat en glanzend

Onthoud goed: glans laat je benen optisch voller lijken, mat doet het tegenovergestelde. Wil je dat je benen slanker lijken? Kies dan voor een matte broek of, als je bijvoorbeeld een leren broek wil dragen, probeer dan de glans te beperken.

Vergeet je haar niet

Je kan er dus gewoon een stuk slanker uitzien als je de perfecte hair do uitkiest. Zó makkelijk is het dus. Er zijn dus verschillende manieren waardoor je optisch gezien slanker lijkt door het juiste kapsel! Hier lees je alles over die kapsels die je slanker doen lijken!

Shirt dress me up

Een shirt dress is gewoon al-tijd goed! Hij kan voor elke gelegenheid, en vooral: hij doet het bij iedereen goed. Zo’n fijne dress valt altijd lekker soepel en nonchalant waardoor je benen meteen een stuk slanker lijken.

Speel met lengteverschil

Heb je een midi skirt aan? Draag er dan eens een lange trenchcoat of een kimono overheen. Door dit lengteverschil heb je meteen die prachtige lange endless legs!

Wees niet bang voor kleuren en prints

Felle kleuren en hysterische prints leiden enorm de aandacht af, waardoor de focus niet zozeer op je figuur ligt. Kies bijvoorbeeld voor een A-line skirt met een (niet té) soepelvallende blouse.

Check je backside

Shorts zijn perfect voor de zomer: luchtig, casual en makkelijk. Maar zelfs deze heeft een minpuntje. Short met lage broekzakken zijn long leg killer, hoewel je het van de voorkant niet ziet, lijk je vanachter een stuk kleiner. Kies dus voor broeken met hoge zakken.

Pointed shoes are best

Schoenen met een ronde teen laten je kleiner lijken, terwijl puntige versies je been verlengen. 

Om af te vallen heb je echt geen sportschool nodig
Afvallen zonder te sporten of diëten doe je zo!
De perfecte billen kweek je in bed!

PHOTOCREDITS : VOGPARTY
(Visited 509 times, 1 visits today)