In de laatste MonStyleFiles lieten Yara Michels en ik je al zien wat onze ultieme garderobe is en hoe je met een minimum aan kledingstukken oneindig veel outfits kunt maken. Hieronder zie je de looks uit de video stuk voor stuk en geef ik je nog meer combinatiemogelijkheden!

De leren rok is perfect voor naar je werk maar met een sweater er op weer tres streetstyle. De witte blouse is ook makkelijk streetstyleproof te maken door hem te dragen met een ripped jeans!


 


Dat jasje……LOVE it!! Natuurlijk kun je ‘m zoals hierboven wat netter combineren maar ook als buitenjasje is ie tof. Of over een little black dress. Of over een printed shirt. Of….voel je ‘m?


 

Deze donkerblauwe trench mag niet ontbreken in je ultieme garderobe: donkerblauw is sowieso een briljante kleur voor black-addicts die toch wat variatie zoeken…


 

Mijn absoluut favoriete manier om een denimjacket te dragen: niet ergens over maar juist ergens onder, als ‘blouse’. Denimjacket is helemaal terug van weggeweest en mag deze zomer eigenlijk niet ontbreken in je kast. Met het zwarte leren rokje en een netter schoentje zou deze outfit ook prima naar je werk kunnen!


 

Een goede streep laat je nooit in de steek. Hij is tijdloos en op tig manieren te combineren. De klassieke blauw-witte streep is in deze outfit vervangen voor een grijs-oranje: zo kun je de streep weer een totaal nieuw gevoel geven! De ‘mom’jeans die Yara draagt maak je een stuk meer flattering door de pijpen een stukje op te rollen: worden ze net iets smaller van zodat je been meer figuur krijgt!


 

Een ‘black dress’ mag niet ontbreken in je ultieme garderobe en dat ie niet perse ‘little’ hoeft te zijn bewijst dit geweldige exemplaar! Omdat het materiaal soepel, stevig en stretchy tegelijkertijd is kun je de lengte zelf ook een beetje varieren door ‘m net iets langer of korter te dragen. Het punt waar de lengte van je rok ‘eindigt’, is het punt waar je het accent op legt en met dat in gedachte kun je zelf goed kijken welk gedeelte van je lijf je wilt benadrukken.

Rok

 

Zelfde black dress maar nu sexy as hell en zo gecombineerd dat je er de stad onveilig mee kunt maken…Het t-shirtje is opgeknoopt maar is ‘gewoon’ ook weer superleuk in de leren rok of in de ‘mom’-jeans!


 

Een simpele witte ‘slip-on’ is ook onmisbaar in je ultieme garderobe. Als je er stoere materialen bij draagt zoals jeans of leer, wordt ie nooit te ‘bedtime’. Vaak vind je de mooiste exemplaren overigens echt op de lingerie-afdeling!


 

Een goed basisshirt mag niet in je collectie ontbreken. Het beste kun je er één hebben in het lichtgrijs, zwart en wit. In deze outfit maakt het t-shirt dat de sexy rok en schoenen lekker nonchalant blijven.

(Visited 1.336 times, 1 visits today)