De vijf parfums die iconische celebrities ooit hebben gedragen

Soms is het uitkiezen van hét geschikte parfum erg moeilijk. Je smaak en stijl verandert met de jaren en dus ook je keuze van geuren. Mocht het je keuze kunnen beïnvloeden: deze vijf geuren werden gedragen door iconische celebrities.

Marilyn Monroe
Marilyn werd het onofficiële gezicht van Chanel’s bekendste geur nadat zij haar bedtime rituals had onthuld in een interview van een magazine. Deze geur is in een fles van 50 ml te koop bij Douglas voor €95.

[show_shopthepost_widget id=”2308604″]

Audrey Hepburn

Audrey was jarenlang bevriend met Hubert de Givenchy en dus ook grote fan van Givenchy L’Interdit. Deze geur is in een fles van 100 ml te koop bij Douglas voor €101,50.

[show_shopthepost_widget id=”2308603″]

Prinses Diana
Diana droeg deze speciale geur zelfs op haar huwelijksdag: 24 Faubourg van Hermès. Een frisse bloemengeur met vanille- en houtextract. Deze geur is in een fles van 50 ml te koop bij Douglas voor €88,73.

[show_shopthepost_widget id=”2308600″]

Jackie O. Kennedy

Joy van Jean Patou was ook een favoriet van Marilyn Monroe (als ze geen Chanel No. 5 droeg, natuurlijk!), maar staat vooral bekend als de signature geur van Jackie. Deze geur is in een fles van 50 ml te koop bij Bol.com voor €94,94.

Sophia Loren
Sophia’s signature geur was Diva van Emanuel Ungaro. Een ode aan de vrouw als godin. Deze geur is in een fles van 100 ml te koop bij Bol.com voor €47,89.

READ NEXT
> De allerlekkerste geurtjes volgens ons!
> Geurkaarsen waar wij deze winter blij van worden
> Zó blijft je parfum de hele dag zitten!