De voordelen en nadelen van de body

De body zien we overal, maar wat vinden we er nu eigenlijk van? Er zitten vele voordelen aan vast, maar ook nadelen. Zijn we nou fan van de body of niet? De meningen zijn verdeeld!

1. Super voor de lange bovenlichamen
Vrouwen met een lang bovenlichaam zul je waarschijnlijk niet horen klagen over de body. Deze geweldige uitvinding zorgt er namelijk voor dat je topje gewoon in je broek blijft zitten en niet meer omhoog kruipt.

2. Mooi slank
De body trekt je figuur strakker. Hij sluit mooi aan op je figuur waardoor je prachtig slank lijkt. Het is geen shapewear, maar doet veel goeds voor je lichaam.

3. Maakt de outfit beter
Een body is supermooi onder een losvallend of doorschijnend topje. Als je niet fan bent van het doorschijnende topje met een bh er onder is dit een super goed alternatief.

Nadeel
Zit de body al in jouw shopping bag? Lees nog even verder, want er is een ding waar we niet omheen kunnen bij de body. Want OMG wat is dat ding onhandig! Of zit jij graag in je naakie op de WC? Je moet dat hele ding namelijk helemaal uittrekken voordat je naar de WC kunt. Daar zit je dan, op de wc zonder kleding aan. Beetje akward of niet? Gelukkig zijn er ook body’s met knoopjes aan de onderkant. Dit maakt het toiletteren wel even een stukje makkelijker. Wegen de voordelen voor jou op tegen de nadelen? Shop dan de mooiste body’s hieronder! 

READ NEXT
Styled by Manon – Hoe draag je een bodysuit?
Geef in 30 minuten je kledingkast een make-over!
Hoe kies je de juiste lingerie voor jouw bodytype?

 

[show_shopthepost_widget id=”2138484″]

PHOTO CREDITS: weheartit.com