We zijn jammer genoeg niet allemaal gezegend met een volle boezem, maar er zijn veel trucjes om dat toch zo te laten lijken. Je denkt nu waarschijnlijk gelijk aan een push-up bh, maar we hebben andere tips voor je waarmee iedereen een sexy decolleté kan creëren. Helemaal top dus als je zo’n bh niks vindt. Lees ze hieronder!

1. Make-up

Ja, zelfs hier is make-up goed voor! Wanneer je een lichte poeder aanbrengt aan de bovenkant van je boezem lijkt het alsof je grotere borsten hebt. Breng een donkerder kleurtje iets verder in je boezem aan om meer diepte en dus decolleté te creëren. Maar pas op: don’t overdo it. Je wil natuurlijk geen vlekken hebben out there.

2. Focus op je taille

Wanneer je je taille accentueert lijken je borsten automatisch groter. Dat kan je doen door een high waisted broek of rok te dragen die je combineert met een blouse of een ander wat wijder item. Zorg wel dat het een v-hals heeft of dat je de bovenste knoopjes los kunt doen. Zo fake je een super sexy decolleté en grotere borsten.

3. Veiligheidsspeld

Deze truc kan je alleen toepassen wanneer je borsten niet groter zijn dan een B-cup. Wanneer je een veiligheidsspeld gebruikt om de 2 cups aan elkaar vast te maken breng je je borsten dichter bij elkaar, waardoor er een super sexy decolleté ontstaat. Als je borsten dus groter zijn dan een B cup kan je dit beter niet doen, want dan komt er te veel spanning op ze te staan en is de kans groot dat de veiligheidsspeld los springt.

4. Draag je bh-bandjes gekruist

Wanneer je je bh bandjes gekruist draagt worden je borsten meer naar elkaar gebracht en zit je bh vaak ook strakker om je borsten, waardoor je decolleté meer zichtbaar wordt. Vaak hebben vrouwen met kleine borsten ook last van bandjes die van je schouders afglijden. Ook dit probleem wordt opgelost door gekruiste bandjes.

Meer lezen?
Maskertjes voor je borsten? Ze bestaan echt!
BH’s die je wel mag zien
5 tekenen dat je de verkeerde BH draagt!

(Visited 129 times, 1 visits today)