Hoe geweldig die Chanel tas ook is, de prijs is simpelweg teleurstellend. Deze tas is dan ook zeker niet geschikt voor een spontane koop. Net als heel veel andere designertassen moet je hier gewoon voor sparen, maar als je het bedrag dan eindelijk bij elkaar hebt, is het waarschijnlijk je beste en mooiste aankoop ooit. Voordat je al gaat sparen moet je wel bedenken voor welke designerparel je al dat geld apart gaat leggen. Daarom laten wij jou zien welke (zwarte) designertassen de mooiste en beste investering zijn.

Celine box bag 
Deze tas heeft de perfecte maat. Hier passen je sleutels, mobiel, portemonnee en lipgloss precies in. Meer heb je niet nodig, toch? Doordat de tas zo heerlijk simpel is zal deze over tien jaar nog steeds mooi zijn.

Hermès Kelly
De Hermès Kelly bag is de meeste gewenste handtas in de wereld. Hij is helemaal handgemaakt en er past lekker veel in. De perfecte tas voor naar kantoor. Van deze tas ga je nog jaren plezier hebben!

Chanel flap bag
Sinds 2010 is deze tas steeds meer in waarde gestegen. Met wel 70%. The ultimate investment bag dus! Naast dat deze tas steeds meer waar wordt is hij ook gewoon heel erg mooi en heeft een perfect formaat. Als je ergens je geld in wil steken, steek het dan in deze tas!

Celine trio
De Celine Trio Bag is alles wat je zoekt op het gebied van een classic handbag. Het design is tijdloos, match met vrijwel al je outfits en gaat jaren mee. Hij heeft drie vakken waardoor er lekker veel in past. Na tien jaar loop je waarschijnlijk nog dolgelukkig met deze tas aan je schouder. Een echte investering!

Lady Dior bag 
De Lady Dior bag is een van de meest klassieke tassen van het merk. Deze tas is verkrijgbaar in verschillende maten. Van micro tot large en ze zijn allemaal even geweldig. De Dior tas is zo klassiek en vrouwelijk dat je hem over een paar jaar nog steeds met alle liefde draagt!

Wil je weten hoe je zo’n designer item net even iets goedkoper kan scoren?
Designer items voor een prikkie!
Designer items onder de 150 euro

 
 

(Visited 1 times, 1 visits today)