Als het aankomt op kleding die we jáááren dragen, dan houden we niet veel over. Voornamelijk de trend items zijn natuurlijk items die niet zo lang meegaan. Maar er zijn bepaalde items die je altijd opnieuw mag kopen, omdat ze je ze echt je hele leven kan dragen. Lees gauw verder.

De jeans
De spijkerbroek is hét item wat nooit uit de mode gaat. Hoewel tegenwoordig de jeans voelt als een hele investering (ze zijn dúúr), is het voordeel wel dat ze in de sale gaan. Wanneer de sale begint is het héél erg handig om je voorraad te versterken en een tweede paar van je lievelingsjeans aan te schaffen. Dus nog een tip: kijk in de sale niet alleen naar trend items, maar vooral naar de fijne basics die je nu voor een lagere prijs kunt scoren.

De blouse
Het maakt niet uit hoe schoon of nieuw jouw blouse nog lijkt, uiteindelijk zal ‘ie toch zijn vorm verliezen. En de blouses zijn toch écht onmisbaar in iedere vrouw haar kast. Neem nou die ene witte of zwarte blouse, die is toch ideaal? De oplossing is om er meerdere van te kopen, zodat je ze kunt afwisselen.

Panty’s
Het maakt niet uit welke hacks je allemaal gebruikt, ze gaan toch wel weer kapot of zien er versleten uit. De panty behoort echt tot de items die je altijd opnieuw mag kopen. Zorg ervoor dat je er altijd een paar achter de hand hebt, want je weet hoe snel de ladder eraan komt!

White T-shirt
Het witte T-shirt is hét item dat écht overal bij past en je eindeloos kunt combineren. Heb jij een lievelings T-shirt van een bepaald merk? Zorg ervoor dat je er meerdere inslaat voordat het merk jouw favo shirt eruit gooit.

Dunne truien
Dunne truien is iets wat je kunt dragen in elk seizoen. Het is dus onwijs handig dat je er altijd een paar van in je kast hebt liggen, want je kunt ze echt altijd dragen. In de winter met een knap jasje erover heen en in de zomer wanneer het iets frisser is. Tijdloos dus.

READ NEXT:
Basic items die iedere vrouw in haar garderobe moet hebben
Dit is dé ultimate size guide
De perfecte heels voor iedere gelegenheid

Shop de items door op het icoontje te klikken:

(Visited 2.233 times, 1 visits today)