Het is een goede dag want de zon schijnt, je heb vandaag een vrije dag en dus de tijd om er in te gaan liggen. Je strandtas is al ingepakt en je bikini uitgezocht maar voor je de deur uitloopt smeer je je eerst even snel in. Na een dagje strand kom je er pijnlijk achter dat je helaas wat plekjes niet mee genomen hebt… Maar na het lezen van dit artikel zul je vanaf nu deze 6 lichaamsdelen nooit meer vergeten in te smeren!

Oorschelp
Je denkt er echt niet aan, maar het zonnetje kan je met gemak rode oortjes opleveren. Door een spray zonnebrand te gebruiken voorkom je klodders crème in je oren en kun je ’s avonds gerust op je zij slapen.

Lippen

Voor je lippen hebben ze tegenwoordig hele fijne lipsticks ontworpen met SPF. Zo hoef je niet onhandig te klungelen met sprays maar koop je gewoon een aparte stick, en smeren maar!

Oogleden
Misschien ietwat onhandig als je iemand bent die vaak met make-up op zont, maar belangrijk is het wel. Ook een zonnebril kan niet helemaal voorkomen dat je na het zonnen rode doppen hebt. Wees dus verstandig en neem ze gewoon mee als je toch je gezicht al in aan het smeren bent.

Tenen
…en voeten! Als je dan toch al bezig bent met het insmeren van je scheenbenen kun je net zo makkelijk even je voeten en tenen ook mee nemen. Over het algemeen is een luchtige spray de makkelijkste zonnebrandcrème omdat je hem eigenlijk bijna niet meer uit hoeft te smeren.

Neus
En dan vooral het puntje van je neus niet vergeten! Je wil natuurlijk niet dat de kindjes bij het zwembad jou verwarren met de clown uit het animatie-team!

Oksels
Al ben je altijd iemand die met haar armen langs het lichaam zont, is het toch handig je okseltjes ook even mee te nemen. Zo weet je zeker dat ook dit plekje na een dag in de zon niet rood uitslaat.

Source: Kenzas
(Visited 830 times, 1 visits today)