Deze artiesten wil je niet missen in 2016!

2015 was een muzikaal jaar,we dansten ineens mee op de beats van Justin Bieber () en Adele had haar grote comeback. Wat staat er te gebeuren in 2016? Natuurlijk is het altijd lastig om dit te voorspellen, want we kunnen nooit 100% zeker weten wat het gaat worden. Maar er zijn een paar nieuwe upcoming artiesten die je niet mag missen dit jaar!

Allesia Cara
Alessia Caracciolo werd door haar moeder aangespoord om video’s op YouTube te zetten. En aangezien iedereen altijd naar z’n moeder luistert (ahum…), deed Allesia dit natuurlijk ook. Nu is ze haar moeder ontzettend dankbaar, want ze mag Taylor Swift, Drake en Lorde al rekenen tot haar fans. Haar nummer ‘Here‘ ging viral en nu wordt ze gezien als the next big thing. Voor de fans, 11 maart komt haar album ‘Know it all‘ uit!

Hinds
De Spaanse (meiden)band Hinds is een band om in de gaten te houden. In 2015 traden ze al op tijdens Best Kept Secret en daarna volgde een wereldtour. Met het nummer ‘Leave Me Alone‘ barst de gekte helemaal los. Let op onze woorden: 2016 wordt hun jaar!

Jack Garratt
Als je van Mumford and Sons houdt, kan je Jack Garratt ook wel aan je playlist toevoegen. De Britse zanger stond namelijk in het voorprogramma van de band. In februari komt z’n album ‘Phase‘ uit. Leuk weetje: in 2005 deed hij mee met de voorrondes van het Junior Songfestival in Engeland.

WSTRN
Hip hop mag natuurlijk niet missen in dit rijtje. De twee neven Akelle Charles, Haile en goede vriend Louis Rei vormen samen WSTRN. In oktober stonden ze op de vierde plaats in de Britse charts met hun nummer ‘In2‘. Daarnaast kan je ze horen op de remix van ‘Coming Home‘ met Sigma en Rita Ora.

Nao
Als je het nummer ‘Superego‘ van Disclosure hebt gehoord, ken je vast Nao wel. Zij zingt namelijk op deze track. Ze wordt nu al gezien als één van de beste nieuwkomers van 2016. Dat snappen we ook wel als je optreedt tijdens Glastonbury!

READ NEXT:

>