Deze films wil je niet missen in 2016!

Wij kunnen niet wachten tot ze uit zijn!

Een nieuw jaar betekent weer een heleboel nieuwe films. Als we kijken naar het aankomende jaar, kunnen we bijna niet wachten, want er komen weer een paar pareltjes voorbij. Bekende acteurs en actrices gaan we weer voorbij zien komen op het witte doek met de meest fantastische verhalen. Wij hebben daarom dé films die je niet wil missen in 2016 voor je op een rijtje gezet!

Joy (7 januari)
Dit waargebeurde verhaal gaat over Joy, gespeeld door Jennifer Lawrence, die een eigen imperium opzet in de jaren 90. Voor een gescheiden moeder van drie kinderen is dit niet makkelijk. Haar ups en downs zijn daarom ook te zien in de film. Ondanks dat wordt ze toch een selfmade miljonair.

The Danish Girl (14 januari)
Deze film is gebaseerd op waargebeurde feiten en speelt zich af in 1920 in Kopenhagen. Gerda Wegener vraagt haar man Einar in te vallen als vrouwelijk portretmodel. Wanneer hij eenmaal op de kruk zit, omarmt hij zijn vrouwelijkheid en besluit als vrouw door het leven te gaan. Dit brengt nogal wat verwarring met zich mee.

The Huntsman: Winter’s War (21 april)
Waarschijnlijk heb je Snow White And The Huntsman wel gezien. Hierin speelt Kristen Stewart sneeuwwitje en is Charlize Theron de evil woman. Er is ook een rol weggelegd voor Chris Hemsworth, als de Huntsman. In The Huntsman: Winter’s War krijgt de Huntsman de hoofdrol en zien we zijn verhaal.

Finding Dory (17 juni)
Dit is stiekem dé film waar we allemaal op zitten te wachten. Dory krijgt nu namelijk haar eigen verhaal! Na Nemo te hebben geholpen zijn familie te vinden, gaat Dory nu zelf op zoek naar haar ouders. Ze komt er namelijk achter dat ze als jonge vis is vrijgelaten uit het Marine Biology Institute of California, waar vele zeedieren worden voorbereid op hun terugkeer naar de zee.

Suicide Squad (14 augustus)
Deze Amerikaanse misdaadfilm mag je niet missen als je van schurken houdt. Grote schurken als de Joker en Batman komen namelijk voorbij. Sterren als Will Smith, Jared Leto en zelfs Cara Delevingne zijn te zien en het schijnt een mega kaskraker te worden.

Bridget Jones’s Baby (15 september)
Bridget Jones is back! In deze film is Bridget zwanger, maar weet ze niet wie de vader is. Ze is nog steeds vrijgezel, maar dan loopt ze de miljardair Mark Qwant (gespeeld door Patrick Dempsey) tegen het lijf. En dan…

The Girl On The Train (31 oktober)
The Girl On The Train is de verfilming van het gelijknamige boek. Het verhaal gaat over de alcoholistische Rachel Watson die verlaten is door haar man en nu ontzettend ongelukkig is. Elke dag staat ze op dezelfde tijd op hetzelfde perron. Best saai zou je zeggen, totdat ze getuige is van een moord…

READ NEXT:
Deze films en series komen in januari op Netflix!
Onze favoriete huilfilms
10 films die ieder modemeisje gezien moet hebben

tagged in films 2016
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites