Altijd maar naar de sportschool of datzelfde rondje hardlopen wordt op een gegeven moment ook zo saai, toch? Dus tijd voor iets nieuws. Wij hebben de fitness trends gevonden die zeker de moeite waard zijn om even te proberen. Zo krijgen wij wel zin om te sporten!

Water work-outs

Zwemmen is van zichzelf al leuk toch? Dus waarom dan niet gaan sporten in het water? Dat maakt sporten ook al een stuk leuker! Zo kun je zelf naar en zwembad gaan en zelf verschillende oefeningen in het zwembad doen, maar je kunt tegenwoordig ook bij veel zwembaden mee doen met groepslessen. Je gaat dan met een groep het water in en doet met z’n allen oefeningen. Best leuk om samen met je beste vriendin te doen. Ga eens onderwater spinnen. Je gaat dan echt met een fiets het water in!

Virtueel boksen

Boksen wordt steeds populairder en daarom is het sinds kort ook mogelijk om gewoon thuis te boksen. Er bestaat namelijk een online work-out progamma met series van oefeningen. Helaas is dit progamma alleen verkrijgbaar via een Engelse site (theboxxmethod.com). Wel kun je bij veel sportscholen virtueel sporten en dus ook virtueel boksen!

Aerial Yoga

Aerial Yoga zijn ‘vliegende’ yoga oefeningen. Je doet namelijk oefeningen in een doek. Hoe cool is dat? Dus niet meer saai op een matje, maar gewoon in de lucht! Je speelt met zwaartekracht en dat maakt deze work-out zo leuk. En wat ook fijn is, dat je door deze bewegingen meteen een goede massage krijgt! Je kunt dit al op meerdere plekken doen, dus probeer het eens een keer.

WIL JE MEER WORK-OUTS WETEN?
Thuis sporten? Hier de beste workouts!
Deze workouts doe je gewoon vanuit je bed
Workouts voor tijdens het tanden poetsen

 

PHOTOCREDITS : ALBIONFIT
(Visited 1 times, 1 visits today)