Deze Halloween looks maak je alleen met eyeliner

Weet jij nog steeds niet wat jouw look wordt tijdens dat te gekke Halloween feestje? Dan ben je bij ons op het goede adres. We pakken niet uit met de gekste kostuums, maar leggen de aandacht bij de make-up!

Je kan dan wel verkleed gaan als een vampier maar als jij geen enge snijtanden hebt met ‘bloed’ over je mond, ben je niet echt eng. Onze looks zijn helemaal niet moeilijk want je hebt enkel standaard make-up producten nodig! Maak een killer Halloween look! Heb jij nog geen outfit gescoord en geen tijd meer om het te kopen? Klik dan hier voor inspiratie.

Plastische chirurgie patient
Deze is zo makkelijk en heel leuk! Met een aantal streepjes en pijltjes is het al meteen duidelijk wat jij wil zeggen.

Kitty Cat 
Deze look is onwijs makkelijk om te maken met liquide eyeliner, maar je kan het natuurlijk zo moeilijk maken als je zelf wilt. Maak je neus donkerder en teken snorharen, maar je kunt bijvoorbeeld ook vlekjes van een tijger na proberen te maken.

Het spinnenweb 
Het is nogal geometrisch, maar jij kan dit zeker ook zelf! Maak een spinnenweb over één of beide ogen of gewoon over je hele gezicht. Het is maar één keer Halloween in het jaar, toch?

Black Swan 
Deze film nog niet gezien? Dan moet je hem zeker een keer kijken! Natalie Portman heeft hier een onwijs donkere ooglook. Een soort masker met een dikke eyeliner, angstaanjagend mooi!

Pop Art
Deze look laat je er surrealistisch uitzien als een echte Liechtenstein lady. Wel erg leuk als je even je lippen felrood stift!

Zeemeermin
Die schubben lijken heel lastig om te maken, maar gelukkig is dat het niet. Je gebruikt hiervoor een net panty die hou je tegen je gezicht. Het is even zoeken hoe je de panty het beste kan vasthouden want je moet nog één hand vrijhouden om de oogschaduw aan te brengen.

Vogelverschirkker
Deze vogelverschrikker is niet eng maar juist heel schattig. Je kan het makkelijk namaken met de make-up die je thuis hebt liggen.

Luipaard
Je kan voor deze look heel makkelijk met eyeliner de luipaard vlekken tekenen. Dit kan je eventueel nog inkleuren met bruine en gouden oogschaduw.

 

 

 

Weet jij nog niet of je wel Halloween wil vieren?
>7 redenen waarom je wel Halloween wil vieren

Zo hoef jij niet de hele dag je lippen bij te werken.
> Zo blijft je lippenstift de hele dag (én nacht) goed zitten

 

Source: Chloe Elliott // deea-makeup // beautylish // Lindahallberg // the wonder forest // theblacksparklesgal