Het is de grote dag van een van je vriendinnen. Ze gaat ein-de-lijk trouwen. Jij hebt alleen een beetje een outfit crisis. Je weet gewoon niet wat je aan moet trekken. Hier worden vaak fouten gemaakt, vrouwen trekken items aan die ze gewoon beter niet kunnen dragen naar een wedding. Gelukkig gaan wij je behoeden voor deze fout. Deze items kun je maar beter niet aantrekken naar een bruiloft.

Wit
De bruid gaat in het wit, zorg er dus ten allen tijden voor dat jij niet in het wit gekleed gaat. Alle aandacht moet natuurlijk naar de bruid gaan, en niet naar jou. Ga in plaats daarvan in een kleur die jou mooi staat. Wit is gewoon een no-go.

Kant
Er wordt in de jurk van de bruid vaak kant verwerkt, probeer dit als gast dus altijd te vermijden. Kies voor iets met een andere print en ga voor een simpele look. Een knap off shoulder jurkje bijvoorbeeld.

Te kort
Te kort is écht een no-go op een bruiloft. Je jurkje hoort net iets onder je knieën te komen. Als je sexy gekleed gaat lijdt dit af van de bruid en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een maxi dress is een betere optie ;).

Accessoires
Ga niet helemaal uit je dak met accessoires want dit kan ook erg afleiden. Ga voor een ketting en maximaal nog één ander sieraad. Denk altijd: het gaat om de bruid en niet om mij.

Hakken (als je er niet op kan lopen)
Als je niet op hakken kunt lopen kun je dit ook maar beter niet doen. Tenzij je nu begint met leren… Een bruiloft duurt vaak de hele dag en je voeten kunnen dan aardig pijn gaan doen. Kies je wel voor hakken? Neem dan voor het feest na de ceremonie een ander paar schoenen mee.

READ NEXT
Zeeman introduceert goedkope bruidsjurk
Op deze leeftijd kun je het beste trouwen!
Trouwjurken on a budget!

Source: Harper & Harly
(Visited 30 times, 2 visits today)