Deze make-up tips ken jij vast nog niet!

Over de jaren heen hebben we allemaal verschillende make-up tips en tricks verzameld. De beste tips gebruiken we voor onze dagelijkse beautyroutine. Toch zijn er nog wat tips die jij waarschijnlijk nog nooit gehoord hebt, maar die wel onwijs handig zijn. Hier komen ze!

Foundation mixen met vloeibare moisturizer
Soms heb je van die foundations die te dekkend zijn, maar gelukkig kun je dit heel makkelijk verhelpen. Het enige wat je hoeft te doen is een paar druppels vloeibare moisturizer bij je foundation te doen. Hierdoor wordt het niet zo dik en krijg je een natuurlijke dekking.

Highlighter voor de mooiste glow
Wil jij je gezicht niet te erg highlighten maar wel een mooie structuur krijgen? Mix dan wat poeder van je highlighter met een foundation en doe dit op je gezicht. Je zal zien dat je een mooie glow krijgt!

Een ice roller is je nieuwe beste vriend
Je kent het vast wel. Je wordt ’s ochtends wakker met dikke ogen en wil het liefst gelijk twee koude eetlepels of twee theezakjes op je ogen leggen. Dit werkt super goed! Helaas hebben sommigen hier ook last van bij het gezicht. De oplossing hiervoor is een ice roller! Je huid zal zich snel herstellen zodat je hierna aan de slag kan met make-up.

Eerst blush gebruiken
Vaak is het zo dat we eerst foundation op doen en daarna onze blush er pas bij pakken. Probeer dit eens andersom! Zo lijkt het net of de kleur van je blush je natuurlijke huidskleur is, waardoor het een natuurlijk effect krijgt.

Borstel je wenkbrauwen eens naar beneden
Borstel je wenkbrauwen eerst naar beneden voordat je wenkbrauwpotlood gaat aanbrengen. Teken eerst de bovenste lijn. Als je dit gedaan hebt, borstel je de haartjes weer omhoog en vul de rest in. Easy!

Geef dimensie met een bronzer
Om een extra dimensie aan je gezicht te geven, kun je de look het beste afmaken met een bronzer. Breng dit aan op je jukbeenderen, voorhoofd, neus en kin. Zo krijgt je gezicht meer diepte (hoe gek dit ook klinkt).

Finishing spray is onwijs handig
Nog geen finishing spray in huis? Snel inslaan! Als je teveel make-up hebt aangebracht is dit echt een uitkomst. Door de spray trekt de make-up beter in en krijg je een natuurlijke look. Dat willen we allemaal toch? Daarnaast blijft tijdens een avondje uit je make-up ook nog eens veel langer zitten!

Primer is zó belangrijk
Echt, als je wilt dat je oogschaduw de hele avond blijft zitten is een goede primer noodzakelijk! Lees er hieronder meer over!

READ NEXT:


>

[show_shopthepost_widget id=”1259412″]

Source: Karlas Closet