Deze sjaals zie je straks overal

Deze trend bloeide aan aantal jaar geleden al op en werd vorig jaar meer bekend, maar toch is deze trend in Nederland nog niet zo erg uitgepopt als dat we hadden gehoopt en daarom lichten wij deze trend toch nog een keer iets meer op: De sportsjaal trend.

Hooligans waren ons al ver voor met de sjaal waar het logo van de voetbalclub op stond waar ze hun hart en ziel in stopten… Maar die sjaals bedoelen we niet (per se). Wel hetzelfde model.

Wij dragen deze sjaals op een iets stijlvollere manier en met een andere print. Niet de print van de voetbalclub staat op deze sjaals, maar de naam van het fashionmerk staat meestal op deze sjaals in de fashion scene om toch terug te refereren naar het voetbal.

Zo is deze sjaal bijvoorbeeld heel mooi met een trenchcoat of blazer, omdat je dan ‘net’ combineert met ‘stoer’ en kan je natuurlijk ook heel makkelijk gaan voor een volledige stoere look door deze sjaal te combineren met juist een puffer coat of een aparte jas die iets meer gedurft is, zoals de doorschijnende jas op de foto hier beneden.

Wij hebben de leukste football scarves voor je op een rijtje gezet. Je shopt de sjaal door op het item te klikken.

[show_boutique_widget id=”875943″]

Duurzame tip: Deze sjaals vind je vaak ook bij vintage shops!