Het creëren van de perfecte look is een kunt op zich. Het combineren van de juiste kledingstukken en het zoeken naar goede looks kan best lastig zijn. Iedereen maakt dan soms ook een enorme misser. Gelukkig kun je die voorkomen zodra je deze styling fouten. Vermijd deze en wij weten zeker dat je altijd stijlvol voor de dag komt.

1. Pronken met té veel huid
Een sexy outfit? Prima. Maar probeer er voor te zorgen dat het niet té sexy wordt en je er in doorslaat. Te veel huid showen is een no-go. Probeer het subtiel te houden.

2. Je vasthouden aan één soort item
Variatie in je kledingstijl is erg belangrijk. Probeer je niet vast te houden aan bepaalde kledingstukken, maar experimenteer. Anders krijg je al snel de naam zoals bijvoorbeeld ‘dat jurken meisje’. No one wants that right?

3.  Tops die je doen lijken op een muffin
Heb je een wat voller figuur? Niks mis mee, maar het dragen van een crop top is dan misschien een iets minder goed idee. Draag liever lange tops. Dan zul je je gelijk een stuk zelfverzekerder voelen en dat straalt dan gelijk van je af. You rock!

4. Oude kleren zijn niet meteen vintage
Vintage is fashion, dat is al een hele tijd zo. Maar dat betekent niet dat al je oude kleding gelijk vintage is. Biker jacks? Zeker bewaren. Verwassen oude shirtjes? Die kun je beter weggooien.

5. Wees realistisch
Je kent het wel: je bent lekker online aan het shoppen en ziet een prachtig jurkje. Het model heeft ook een prachtig figuur en de jurk staat haar beeldig. Hierbij kun je het beste oppassen, jij wilt het jurkje ook maar hebt misschien wel een heel ander figuur. Denk je dat het je super zal staan? Zeker kopen! Twijfel je? Dan kun je het jurkje misschien laten varen. 

En last but not least: wees jezelf, draag wat jij mooi vind. Dan is het best moeilijk om een modemisser te begaan, want als je ergens lekker in voelt straal je dat ook uit. Believe us!

READ NEXT:
15 x slanker lijken zonder ook maar een kilo af te vallen!
Zo zie je er godvergeten goed uit op vakantiefoto’s
Deze workout maakt je langer!

Source: Collage Vintage
(Visited 2,644 times, 1 visits today)