Dingen die iedere koukleum herkent

Het is weer december en dat betekent dat het steeds kouder wordt. Als je het nu al extreem koud hebt, be aware want er komen nóg koudere dagen aan. Ben jij ook zo iemand die hier helemaal niet blij van wordt? Dan word jij vast en zeker een koukleum genoemd door je vrienden. De situaties hieronder zal jij zeker herkennen.

Je heb amper een stap in huis gezet na een drukke werkdag of je pakt je warme dekentje al. Snel je tas opbergen en heerlijk op de bank gaan liggen. ‘Brrr, ik vind het maar niks die kou.’

De eerste paar seconden dat je nadat je onder een warme douche vandaan komt zijn gewoon de hel.

‘Ik pak altijd de bus als ik naar het station ga. Ik ga toch niet onnodig kou lijden op de fiets, ik ben niet gek…’ Dan ben jij vast ook iemand die elke ochtend een kop thee haalt bij de Kiosk?

En die thee, ja die is voornamelijk om je handen warm te houden…

Hempje? Check! T-shirt? Check! Vest? Check! Blazer? Check! Leer jasje? Check! Winterjas? Check! Zo. Jij zal het niet koud krijgen.

Jij gaat steevast op zoek naar winterlaarzen met een lekker warm vachtje aan de binnenkant. Als je voeten eenmaal koud zijn, begint je hele lichaam koud te worden. Het liefst draag je ook nog twee paar sokken eronder ook.

Een fluffy huispak is je allerbeste vriendin.

Als de zomervakantie nog niet eens afgelopen is, heb jij je volgende tripje (naar een warm land natuurlijk) al geboekt. Jij kijkt nu al uit naar het warme weer.

Het is zo koud. Je vriend mag deze keer wel de hond uitlaten. Net als de vorige keer. En die keer daarvoor. En gisteravond ook. Ach ja…

Thermostaat onder de 20 graden? Jij pakt er nog twee extra dekentjes bij, zijn ze helemaal gek geworden?

De vriendinnenavonden worden bijna altijd bij jou gehouden, zodat jij de kou niet in hoeft om naar iemand anders te gaan. Slim!

De kachel is je partner in crime: turn up the heat!

READ NEXT:


>

[show_shopthepost_widget id=”1245195″]

Source: Josefin Dahlberg