Er zijn gewoon een aantal dingen die je alleen met je beste vriendin(nen) wilt en kan doen. Maar welke dingen moet je echt gedaan hebben voordat jullie te oud zijn en er geen tijd meer voor hebben? Wij hebben een lijstje voor je gemaakt met speciale dingen voor jou en je beste vriendin.

1. Ga samen op reis

Dit is iets wat je gewoon gedaan moet hebben. Met wie kan je nou beter de wereld over reizen dan met je beste vriendin? Ga ergens heen waar jullie allebei nog nooit zijn geweest en geniet van de leukste reis van je leven.

2. Bungyjumpen

Doe gewoon een keer iets geks. Jullie hebben het er al zo vaak over gehad, dus waarom niet? Je zal achteraf merken dat dit een van de spannendste en mooiste ervaringen van je leven zal zijn en jullie zullen het je altijd samen (!) blijven herinneren.

3. Double date

Wat is er nou leuker dan met je beste vriendin en de jongen die je leuk vindt op date gaan? Als je met zijn vieren bent voorkom je ook ongemakkelijke stiltes, want jij en je bestie hebben altijd wel wat om over te kletsen.

4. Woon samen

Hoe geweldig is het om met je beste vriendin(nen) samen te wonen? Het is altijd feest en jullie kunnen lekker met elkaar praten na een drukke vervelende werkdag. Ook is het natuurlijk fijn om samen Netflix series te kijken na een vermoeiende dag zonder dat er iemand aan je hoofd zeurt dat je nog dingen moet doen.

5. Sleepovers

Organiseer één keer in de zoveel tijd een sleepover met je bestie(s). Een heerlijke avond films kijken, ongezond eten en roddelen over de jongens die jullie leuk vinden. Soms heb je dit gewoon even nodig.

6. Karaoke avond

Ga een keer lekker uit je dak op een karaoke avond in een café. Al is het maar om later nog steeds het verhaal te kunnen vertellen over hoe je op een gekke avond dat podium op klom en de longen uit je lijf zong. Misschien niet heel zuiver, maar het gaat erom dat jullie lol hadden.

7. Ga bruidsjurken passen

Misschien heb je nog niet eens een vriend, maar bruidsjurken passen is de droom van elke vrouw. Ga gewoon lekker een keer een middagje jurken passen en doe net alsof jullie echt gaan trouwen.

8. Fotoshoot

Dit klinkt misschien een beetje saai en ouderwets, maar hoe leuk is het als je later nog steeds naar deze foto’s kunt kijken? En dan hebben we het niet over al die selfies. Het is eigenlijk toch veel leuker om een goede foto van jullie samen te hebben? Doe jullie mooiste outfits aan, zoek een leuke plek op en zet die camera op selftimer.

READ NEXT
8 tekenen dat jij de ‘mom’ van je vriendinnengroep bent
Met vriendinnen op vakantie? Doen!
15 type vriendinnen die we allemaal kennen

(Visited 12 times, 1 visits today)