Cadeautjes verzinnen is altijd lastig. Vroeger kon je nog thuiskomen met een zelfgemaakte tekening, maar daar kom je nu niet meer mee weg. Je hoort iets aan je vader te geven met vaderdag, maar wat?

Het blijft altijd lastig, weer een paar sloffen, sokken, een nieuwe portemonnee. Meestal geef je je vader iets wat hij nog nodig heeft, maar daar is toch niets leuks aan? Ga eens samen iets doen. Wij hebben de leukste activiteiten voor jou en je vader op een rij gezet.

1. Bezoek een concert

Ook al is zijn muzieksmaak totaal anders dan die van jou. Ga eens met hem mee naar zijn favoriete band of desnoods een coverband. Wedden dat hij het fantastisch vind.

2. Boek een weekendje weg

Als je vader en jij goed met elkaar over weg kunnen, is het geweldig om eens samen een weekendje weg te gaan. Of je nou de auto pakt of een vliegtuig boekt. Even samen een weekend er tussenuit, dat weet hij echt wel te waarderen.

3. Samen naar een voetbalwedstrijd

Mannen en voetbal. Altijd een goede combinatie. En ook al snap jij er niets van en vind je het maar een vreemde sport, het is ontzettend leuk om samen naar een voetbalwedstrijd te gaan kijken. Er is ontzettend veel sfeer. Je hoeft niet veel met elkaar te praten, alleen maar te juichen (op het goede moment).

4. Kaartjes voor een cabaretvoorstelling

Of je nou een grappig cabaretier hebt of niet, het is altijd leuk om dit samen te gaan bekijken. Je hebt hoe dan ook iets om over na te praten. Kies een van zijn favoriete cabaretiers of neem hem mee naar een onbekende cabaretier, wie weet ontdekken jullie samen wel een nieuw opkomend talent.

5. Bierbrouwerij

Net als voetbal en mannen is bier en mannen een geweldige combinatie. Ga samen naar een bierbrouwerij om eens wat nieuwe biertjes te proeven. Vaak heeft zo’n brouwerij ook een tour en een heerlijk terras.

PHOTOCREDITS MODERNFAMILY
(Visited 1 times, 1 visits today)