Dit accessoire komen we steeds vaker tegen

Schuif je normale telefoonhoesje maar aan de kant, want dit accessoire zie je tegenwoordig overal. Of het nou op de fiets is of gewoon op kantoor: de telefoonketting is de nieuwe trend. Zeker een extra toevoeging aan je outfit.

En hoe handig is het eigenlijk? Je hoeft tijdens feestjes niet te zoeken naar je telefoon, op kantoor heb je je telefoon altijd bij de hand én je kan hem niet uit je handen laten vallen. Maar waar kan je zo’n telefoonketting scoren? Nou, gewoon bij ons!  

Voor ieder wat wils

De telefoonketting is in meerdere neutrale kleuren verkrijgbaar, zodat dit hoesje bij elke outfit past. Ook is deze telefoonketting het perfecte (Sinterklaas/Kerst) cadeau voor je moeder, vriend of vriendin. Want tja: eigenlijk heeft iedereen zo’n ketting in zijn of haar leven nodig.

Nu snappen wij dat jij niet vijftig euro aan zo’n hoesje wilt besteden. Daarom kan je hem bij ons shoppen voor een betaalbare prijs.

Let’s shop!

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »