Dit betaal je voor een vakantie op een privé eiland

We dromen er allemaal wel eens van om op vakantie te gaan naar een onbewoond eiland. De hele dag in de zon liggen, zwemmen of duiken… Even helemaal niks. Deze droom kan werkelijkheid worden! Er zijn namelijk privé eilanden waar je voor een scherpe prijs naartoe kunt. Deze eilanden zijn de moeite waard:

 

Sandy Cay, Honduras
Sandy Cay is ongeveer net zo groot als een voetbalveld. Het eiland staat vol met kokosnootbomen en wordt omringd door mooi helder water. Je kunt er met minimaal 6 en maximaal 14 personen overnachten. Met 6 personen kom je uit op een bedrag van rond de 100 euro. Per nacht. In totaal. Let that sink in… Wil je nog iemand meenemen? Dan kost dat je maar 7 euro per persoon extra.

 

Whipray Caye, Belize
Op dit eiland gaat het er heel duurzaam aan toe. Het regenwater wordt omgezet in drinkwater en je slaapt in kleine, eenvoudige hutjes. Maar soms is slapen in deze hutjes niet nodig. Onder de sterrenhemel slapen is op dit eiland namelijk heel indrukwekkend. Voor een volpension accommodatie betaal je ongeveer 400 euro per persoon per nacht.

 

Lissenung, Papeoa Nieuw Guinea
Een prachtig eiland waar je veel kunt duiken en surfen. Je kunt hier met maximaal 14 mensen overnachten. Inclusief maaltijden kost een overnachting op Lissenung ongeveer 100 euro per persoon per nacht.

 

Chapwani, Tanzania
Chapwani ligt ongeveer 15 kilometer van Zanzibar-stad. Overdag kijk je uit op een heldere zee en ’s avonds geniet je van een prachtige zonsondergang. Je betaalt hier ongeveer tussen de 150 en 200 euro per nacht.

 

Little Cay, Honduras
Op Little Cay kun je met maximaal 16 personen overnachten. Het eiland is iets luxer dan Sandy Cay, maar toch betaal je ook daar rond de 100 euro per nacht voor 6 personen. Met meer mensen op dit eiland vertoeven? Dat kost je 11 euro per persoon extra.

Wij weten al waar we naartoe gaan deze zomer ;-]

READ NEXT:
Zo vind je goedkope vakanties en weekendjes weg
Zo kom je niet aan op vakantie!
Quiz: welke vakantie past bij jou?

source: Kenzas