Dit draag je als je je down voelt

Don't worry, everything's gonna be allright!

Je kent het wel: regen, wind, nog meer regen, een auto die expres nog even de plas meeneemt terwijl jij daar fietst… Echt heel vervelend. Je voelt je down, kijkt de hele dag Netflix en eet uit verveling. Omdat wij heel goed begrijpen hoe je je voelt, hebben we een lijst samengesteld van dingen die jou op dat moment happy maken!

Draag een gekke tas
Tassen heb je vast en zeker genoeg, maar de tas met het gekke printje of felle kleurtje maakt jouw dag weer helemaal goed.

Draag furry clothes
Furry clothes zijn warm en je kunt er heerlijk in wegkruipen. Je voelt je het lekkerst als je in bed ligt helemaal ingewikkeld onder een warme deken. Nou, bij furry clothes is dat precies hetzelfde. Ben jij net helemaal natgeregend, maar moet je echt nog boodschappen doen in dit weer? Trek je furry jacket aan en ren even gauw heen en weer!

Bloemenprintjes op kleding
FYI: we hebben het hier dus niet over de bloemetjes jurk van oma. Er zijn veel tops, jacks en broeken met fijne prints waar je een happy feeling uit haalt!

Kies voor ton-sur-ton
Ondanks dat sommige vrouwen heel blij worden van zwarte kleding, lijkt het ons verstandiger om te kiezen voor een andere kleur dan thé go-to zwart. Kies bijvoorbeeld voor nudes, licht- of donkerblauw of grijs. Zo kun je nog steeds ‘basic’ gekleed gaan zonder je te verstoppen in een hoopje zwart.

Fringes
Aan je tas, aan je laars, aan je trui of zelfs aan je rok! Fringes makes everyone happy! 

Accessorize the day away!
Doe een zijde sjaaltje aan je tas of om je hals en tie it up, pimp je blouse met broches of draag een blouse met een strik aan de voor- of achterkant. Wij zijn fan, hallelujah!

Gekke teksten & stickers
Een leather jacket met aan de achterkant een gekke tekst, een tas die vol staat met coole signs, het kan niet gek genoeg. Let er wel op wat voor teksten er op je shirt staan, je wilt immers geen flater slaan!

READ NEXT: 
Kledingstukken die we in 2016 niet meer bij mannen willen zien
8x stijlvolle shoppers om mee te nemen tijdens het shoppen
Dit worden dé accessoire trends aankomend seizoen!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites