Science says: dit draag je naar een first date

We kennen toch allemaal die gekke spanning voor een first date,toch?

Eerste dates kunnen zo veel gedoe geven en zó erg misgaan, dat het soms een wonder is dat we er nog steeds aan beginnen (of nouja, eigenlijk niet, want eerste dates die tweede, derde en uiteindelijk vijfentachtigste dates worden zijn natuurlijk fantastisch). Eerste probleem: de outfit! Je probeert de look te vinden die er niet te geforceerd uitziet maar je wil er wel freaking gorgeous uitzien zonder dat er mega veel moeite in is gestoken. Fashion-psycholoog Dr. Carolyn Mair vertelt ons er alles over en legt uit hoe we dit probleem kunnen tackelen.

 

1. Aandacht
Laat zien dat je veel aandacht hebt besteed aan je outfit. Natuurlijk hoeft het niet overdressed te zijn, maar er verzorgd uitzien is gewoon een must. Je date gaat dit in the end alleen maar waarderen.

2. Locatie
Natuurlijk ligt het er ook aan waar je hebt afgesproken met je date. Ga je picknicken in het park? Dan kun je het beste gaan voor een spijkerbroek met top. Want als je een rokje aandoet kun je ongemakkelijke situaties krijgen. Ga je naar een feestje? Dan voeg je iets meer sex appeal toe aan je outfit.

3. Nieuwe items
Het is een feit dat je een stuk meer zelfvertrouwen krijgt als je nieuwe kleding aan hebt. Dus koop je speciaal voor je first date een nieuwe outfit. (Weer een briljante reden om te gaan shoppen). Het geeft een boost en je staat steviger in je ‘nieuwe’ schoenen.

4. 2e date
Stel er komt een vervolgdate.. Probeer dat dan in een totaal andere stijl te doen dan de eerste date. Droeg je op je first date een jurkje? Ga dan nu voor iets stoerder, zodat je date niet denkt dat je het meisje van de jurkjes bent.

5. Vrienden
Is het al wat serieuzer tussen jullie en mag je eindelijk zijn vrienden ontmoeten? Draag dan een casual outfit! Je moet namelijke een goede eerste indruk maken, als je dan te overdressed komt aanzetten zullen z’n vrienden sneller een conclusie over je trekken dan een casual outfit. Bewezen!

6. Ouders
Oké dit is misschien wel het moment waar jij het meest tegenop hebt gekeken. De ontmoeting met de ouders. Het geheim achter de perfecte outfit voor deze ontmoeting is gewoon iets simpels. Een blouse met spijkerbroek bijvoorbeeld. Zo heb je in elk geval op uiterlijk een goede eerste indruk!

READ NEXT:
Verfrissende date ideeën voor long term relationships
Key pieces voor iedere leeftijd – Date night
Zo maak je je man een beest in bed

Source: Hercampus

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites