32 items die je over je bikini of badpak kan dragen

Zo wil jij naar het strand vertrekken!

De eerste stranddagen van het jaar waren al een feit en ook je vakantie komt steeds dichterbij. Wat is er nou heerlijker om je bikini of badpak weer uit de kast te halen? Maar.. wat draag je nou over je bikini of badpak? Je wilt in die felle zon niet iets aan wat te strak om je lichaam zit of dat veel te warm is. Wij hebben daarom de perfecte opties die je gemakkelijk aan kunt trekken over je badkleding. De leukste items kun je hier meteen shoppen.

Denim skirt

Als het erg warm is, kun je er ook voor kiezen om geen top te dragen (wél je bikinitopje of badpak, natuurlijk). Je kunt bijvoorbeeld ook gewoon een denim rokje over je badkleding aantrekken. =e badpak draag je gewoon als een soort bodysuit. (Hier vind je meer manieren om je badpak als bodysuit te dragen)

Zomerjurkje

Je zomerjurkje is natuurlijk een perfecte combinatie met je bikini of badpak. Je jurkje is niet te strak, waardoor je hem makkelijk over je badkleding aantrekt, en ook niet te warm.

Kimono

De stof van een kimono is lekker dun waardoor je het bijna niet doorhebt dat je wat over je badkleding aan hebt. Je doet hem makkelijk over je bikini of badpak aan en je kunt hem mét of zonder shortje dragen. Daarnaast kun je hem ook als vestje dragen op andere dagen.

Playsuit

Wil je iets anders dan een jurkje, maar toch een makkelijke en comfortabele outfit? Ga dan voor een playsuit! Zo hoef jij je ook geen zorgen te maken over het rokje dat omhoog gaat zitten.

Blouse

Een blouse is ook perfect voor een dagje naar het strand. Kies dan niet voor een aansluitende blouse, maar ga voor een wijde en luchtige blouse. Hiermee ga je het wel overleven in de warmte!

Zo combineer je je topjes en broekjes:
> Mix and match met bikini’s: zo doe je het

Het beste model voor jouw lichaam!
> Dit is de bikini of badpak die het beste bij JOUW figuur past

Nog een nieuwe bikini nodig? Shop hem hier:
> De knapste bikini’s onder de €30

PHOTO CREDITS: VIVIAN HOORNTheme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites