De tijd dat we weer lekker naar het strand kunnen of dat we op vakantie gaan komt er weer aan. Dat betekent dat je bikini of badpak eindelijk de kast uit mag! Maar.. wat draag je nou over je bikini of badpak? Je wilt in die felle zon niet iets aan wat te strak om je lichaam zit of dat veel te warm is. Wij hebben daarom de perfecte opties die je gemakkelijk aan kunt trekken over je badkleding en de leukste kun je hier meteen shoppen.

Denim skirt

Je hoeft je niet helemaal aan te kleden. Je kunt ook gewoon een leuk denim skirt over je badkleding aantrekken en je bent meteen klaar. Een denim skirt kun je overal mee combineren en is daarom echt een must! Draag er eventueel nog een wit oversized shirt overheen en stop deze voor een beetje in je rokje.

Overall

Wat ook makkelijk te dragen is over je badkleding is een overall. Je kunt kiezen voor een overall met short of je kunt kiezen voor een overall met skirt. Zo ben je wel ‘bedekt’ maar krijg je het niet snel warm. En je schouders kunnen ondertussen nog even mooi bijkleuren.

Kimono

De stof van een kimono is lekker dun waardoor je amper doorhebt dat je wat over je badkleding aan hebt. En je kunt een kimono mét of zonder shortje dragen. De kimono is helemaal on trend en kan je dus ook als vestje dragen op andere dagen.

Playsuit

Een jurk over je bikini aan naar het strand is voor de hand liggend en zeker geen verkeerde optie. Opzoek naar net even iets anders, kijk dan eens naar een playsuit. Het geeft je iets meer vrijheid qua beweging, het lijkt op een jurkje maar er zit wel een broekje aan. Zo hoef jij je ook geen zorgen te maken over het rokje dat omhoog gaat zitten.

Blouse

Een blouse kan ook heel makkelijk gedragen worden. Kies dan niet voor een standaard aansluitende blouse, maar ga voor een wijde en luchtige blouse.

Nog niet helemaal klaar voor de zomer?
Zo ben je binnen no time bikini body ready!

Bij je outfit horen ook accessoires
De accessoires trends voor deze zomer

 

PHOTOCREDITS : JESSICAZANOTTI
(Visited 1 times, 1 visits today)