Dit dragen fashion experts nooit met een skinny jeans

Skinny jeans, we can’t live without them (maar deze broeken zijn ook echte wanna-haves). We combineren skinny jeans overal mee en het is een echte basic die niet in onze kast zou mogen ontbreken. We denken dat hij écht met alles te combineren is, maar daar zijn fashion experts het niet helemaal mee eens. Er is één combinatie die zij liever uit de weg gaan.

De combinatie de je wil vermijden

Fashion experts zijn het met elkaar eens: een skinny jeans kan je beter niet dragen met een strakke tank top, een strakke top met cut outs of een cropped top. Vermijd gewoon het liefst alle soorten strakke tops. Ja, het laat je vormen mooi zien en het kan heel flatterend staan. Maar een strak shirtje kan je beter dragen op een wijder uitlopende rok bijvoorbeeld. Ga liever voor een tee, een blouse of een shirt met een lossere fitting als je een skinny jeans aan wil doen.

Nieuwe combinatie

Aan deze combinatie had je misschien nog niet eerder gedacht: een jurk op je skinny jeans. Deze combinatie kan verrassend goed en erg fashionable staan. Je kan ook voor een shirt of een blouse gaan die aan de achterkant langer is dan aan de voorkant, als je een jurk op een skinny niet echt iets voor jou is. Zo’n blouse of shirt geeft extra dimensie aan je outfit.

Ben je ook gek op zwarte broeken?
Zo blijft je zwarte broek écht zwart!

Deze broeken zijn perfect:
De jeans die je december buikje camoufleert

Dit zijn onze favorieten:
De plekken waar wij keer op keer de perfecte jeans scoren

PHOTO CREDITS: MIKUTAS