Dit eten verhoogt je libido!

Het is logisch dat je niet altijd zin hebt in seks. En voel je ook niet vervelend als monsieur er 10x zo vaak zin in heeft. Maar heb je af en toe wel het gevoel dat je een futloos musje bent naast dat hoge libido van je vriend? Dit kan natuurlijk door je pil komen.. Hier zitten namelijk stofjes in die ervoor zorgen dat je minder zin hebt in sex. Maar wist je dat er ook allerlei libido verhogend eten bestaat? Yep, gewoon even dit lijstje afgaan en misschien is je boo dan ineens wel heel blij verrast.

Libido verhogend eten

Avocado

Ha, komt dat even goed uit. Wij zijn dol op avocado’s! En ze zorgen ook nog eens voor meer seksplezier. Twee vliegen in één klap dus!

Watermeloen

Hou jij wel van een stukje watermeloen op een lekkere zomerdag als deze? Dat is mooi! Want de stofjes in deze vrucht kunnen namelijk bijna net zo’n sterk effect hebben als viagra. What? Dat moet even getest worden.

Oesters

Deze zullen de meeste wel kennen. De aminozuren in oesters kunnen voor meer sekshormonen zorgen, hoppakee!

Chocolade

In chocolade zit een stofje dat je extra gelukkig maakt. Doordat je je zo relaxed voelt zul je ook meer in de stemming komen. Het perfecte excuus om chocolade te eten dus!

Kalkoen

Magere vleessoorten, zoals kalkoen, kunnen de bloedstroom stimuleren. En laat dit nou goed zijn voor je libido!

Pompoenpitten

In pompoenpitten zit super veel zink. Als we hier te weinig van binnen krijgen kan onze zin in seks volledig verdwijnen. Wauw, even een lading pompoenpitten inslaan dus!

Knoflook

Het klinkt gek. Even knoflook naar binnen werken en dan lekker seks hebben met je stinkbek. Toch is knoflook een ware afrodisiac, gewoon goed je tanden poetsen dus!

Selderij

Lekker gezond en ook nog eens goed voor je libido. Selderij bevat namelijk het geslachtshormoon androsteron (dit zit ook in mannenzweet) en dit kan een opwindend effect hebben.