Dit eten verpest je sex drive!

Soms is je vriendlief helemaal klaar for some good loving, maar heb jij daar gewoon helemáál geen zin in. Het is niet dat je je vriend niet aantrekkelijk vindt, maar soms vervolg je liever je Netflix marathon dan dat je sportief gaat doen in de slaapkamer. Hier is gelukkig in veel gevallen een verklaring voor. We weten natuurlijk dat er etenswaren zijn die invloed hebben op je libido (oesters, aardbeien) maar dit geldt omgekeerd ook zo. Etenswaren die je ‘sex drive’ verpesten. We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet, dus zorg dat je deze foods niet eet als je ready bent voor een intiem avondje met mister lover lover.

1. Rood vlees
Sommige soorten rood vlees kunnen toegevoegde hormonen of antibiotica bevatten. Die kunnen ervoor zorgen dat een man zijn natuurlijke hormonen in de war worden gebracht als er veel van wordt gegeten. Omg, dat betekend volgende date night niet eten bij dat lekkere biefstuk restaurant.

2. Kaas
Waarom zijn het nou alle lekkere dingen? Ondanks dat kaas echt iets is waar de meeste mensen van houden, kan je het voor een avondje in de slaapkamer maar beter laten staan. Het blijkt namelijk dat kaas óók invloed heeft op de hormonen, ze kunnen het testosteron bij mannen en oestrogeen bij  vrouwen aantasten waardoor het libido omlaag gaat. Oh no..

3. Zoethout
We horen je denken, ehm? Zoethout? Wanneer eet ik dat nou? Nou zouthout zit dus in verschillende soorten snoep, thee, en andere drankjes. Zoethout bevat phytoestrogenen die ervoor zorgen dat zowel mannen als vrouwen minder zin krijgen in seks. Hand uit de snoeppot dus.

4. Kinine
Kinine wordt gebruikt voor bijvoorbeeld de smaak van tonic water. Te veel Gin Tonics drinken als je iets van plan bent is dus niet echt de bedoeling. 
 What a bummer! () 

5. Gefrituurd eten
Laat dat bezoekje aan McDonalds maar zitten voordat jullie samen het bed in duiken, want gefrituurd eten is dus ook een no-go. Het eten van transvetten in gefrituurd eten zorgt ervoor dat het libido van zowel mannen als vrouwen daalt tot een laag niveau. En daarbij past het natuurlijk ook hélemaal niet in onze healthy lifestyle.

6. Popcorn uit de magnetron
Oké dames, dit is dus ook echt een no-go. De zak waar de popcorn in doet als je het in de magnetron stopt is dus super slecht voor je sex drive. De zakken zitten bomvol chemicaliën en deze chemicaliën zijn dus ook funest voor je libido (en je bikini body, maar dat terzijde). Je kan voortaan tijdens je filmavondje beter wat anders gaan snacken. 

7. Corn flakes
Je zou misschien denken, ehm corn flakes? Maar eigenlijk is deze best wel logisch. De bedenker van corn flakes John Harvey Kellogg (van Kelloggs dus) was een voorstander van algehele onthouding, en bedacht daarom voedsel dat ervoor zou zorgen dat je geen zin zou krijgen in seks. Dat betekend dus geen after-breakfast seks. Feitje!

READ NEXT:
>
>
>