Dit gezonde drankje koop je gewoon in de supermarkt

Waarschijnlijk dacht je (net als ons) dat je voor een gezond drankje persé naar de biologische winkel zou moeten… but we’re wrong!

Optimel Puur, waarbij je trouwens een tas krijgt (met grappige tekst), is een frisse yoghurtdrink die minder zoet is dan de varianten die we al kennen. Hij bevat geen suiker en zoetstoffen, dus je bent zeker gezond bezig! En het is gewoon verkrijgbaar in de supermarkt en dat scheelt weer tijd! (En hey, zo houden we weer meer tijd over om te shoppen!). Wij zijn gek op de drie varianten (perzik, bosvruchten en rode vruchten). So why exactly? Ondanks er geen zoetstoffen en suikers zijn toegevoegd, behoudt de yoghurtdrink gewoon z’n zachte smaak. Dus het is en blijft een frisse yoghurtdrink met een vleugje fruit. Onze favoriet? Optimel Puur Perzik, for sure! (Tja, wij zijn dol op perzik…).

En daarbij kun je dus ook iemand verrassen met een cadeautje (altijd leuk, toch?) door de Optimel Puur Shopper-actie. Bij aankoop van een pak Optimel Puur (dus niet bij de ‘normale’ variant) krijg je een shopper cadeau. Die je vervolgens aan je vriendin, zus of collega kunt geven. Of je houdt ‘m gewoon lekker zelf.

Afgelopen week stond er een ‘dagje uit’ gepland met de redactie. Een paar uurtjes fanatiek (sort of ;-0) sporten in de sportschool (summer is coming, ladies!) en daarna lekker het Vondelpark in (bijkomen van de workout en van de zon genieten natuurlijk!). En dit was het moment om de shoppers te verdelen. Ben je benieuwd aan wie wij de shoppers cadeau hebben gegeven (en welke we zelf hebben gehouden)? Go & see…

Wil jij (net als wij) ook zo’n leuke shopper aan iemand cadeau geven? Of lekker zelf houden? Koop dan een actieverpakking Optimel Puur en vul de code in op De Optimel Puur Shopper-actie loopt t/m 22 mei.