Dit is ALLES wat je wil weten over pantalons

Als je op zoek bent naar een nette broek kom je al snel uit bij een pantalon. Een pantalon koop je alleen niet zo snel als een simpele jeans, want elke pasvorm is weer anders en je weet niet of dat bij jouw figuur past. Dus, waar moet je op letten als je een pantalon wil en wat vinden wij op dit moment de leukste modellen? Lees snel verder:

Veel vrouwen denken bij een pantalon gelijk aan ‘netjes’ en ‘chique’, maar je kan een pantalon ook op een hele casual manier dragen. Zo staat het super stylish met een basic trui en sneakers, of een leather jacket. Er zijn wel een aantal dingen waar je op moet letten als je een pantalon wil aanschaffen.

Ten eerste is het belangrijk om goed te letten op de lengte. Bij een jeans kan je de onderkant gewoon oprollen als deze iets te lang is, maar bij een pantalon moet je er eigenlijk voor zorgen dat hij automatisch al boven je enkels valt. Ook moet je goed letten op het model, want een pantalon kan bij het ene figuur heel mooi staan en bij het andere figuur heeft het een dikmakend effect. Als laatste de kleur die je kiest. Pantalons zijn te verkrijgen in heel veel verschillende kleuren, maar denk goed aan de gelegenheid waarbij je de broek wil dragen. Is dit bijvoorbeeld een belangrijke afspraak? Ga dan voor een zwarte, donkerblauwe of beige kleur. Draag je hem gewoon als casual broek? Dan kan je wat ons betreft alle kleuren en prints van de regenboog kiezen (als je het maar goed combineert). Bekijk hieronder een aantal stylish pantalons die wij voor je hebben uitgekozen!

[show_boutique_widget id=”759104″]

READ NEXT
Zo draag je een witte broek in de herfst
Zo draag je een leren broek in 2018
Makkelijkste manier om de nieuwe herfsttrend te dragen

PHOTO CREDITS: LIZZYVDLIGT