Vergeten nagellak kleuren die een tweede kans verdienen

Kies eens voor iets anders dan rood!

Draag jij ook áltijd rode nagellak omdat je dat gewoonweg het allermooist vindt en je niet weet welke kleur je dan graag op je nagels zou willen smeren? We feel you! Wij vinden vaak ook rood de mooiste kleur om onze nagels mee te lakken, maar het is wel leuk om als afwisseling tóch een keer voor een ander kleurtje te kiezen. Want zeg eens eerlijk, je hebt vast nog wel meer kleuren in je kast liggen. Probeer eens een van deze ‘vergeten’ nagellak kleuren die zeker een tweede kans verdienen…

Blauw
En dan het liefst niet die helblauwe kleur die je als tiener droeg, maar een mooie diepe kleur blauw. Het zal je verbazen hoe mooi het staat! Onze favorieten? Darling blue van Dior en de prachtige blauwe kleur van Nailsinc.

Donkerpaars
Nog zo’n kleur die eigenlijk vaak vergeten wordt, maar onwijs classy staat. Belangrijk is dat je hier kiest voor een donkere paarse tint, die neigt naar of juist bordeaux of juist bijna naar zwart.

Groen
Groene nagellak, waarschijnlijk denk je: nee, nooit groen. Maar een donkergroene, haast smaragdgroene, kleur staat ontzettend chique en is zeker eens iets anders dan de standaard rode kleur.

Dus, heb je ze nog in je kastje liggen? Gooi ze dan zeker niet weg, maar geef ze een tweede kans. Hieronder hebben wij onze favoriete lakjes geselecteerd!

READ NEXT:
Nagellak spray: is dit de nieuwe nagellak?
Zo blijft je nagellak langer goed
Nagellak verwijderen zonder remover? Het kan!

nagellak_shopping

Shop de items hier:

1 OPI // 2 DIOR // 3 NAILS INC // 4 YSL // 5 DIOR

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites