We hebben weer een nieuw wondermiddeltje voor je huid gevonden, appelazijn! (Bekijk ook deze super smoothies voor je huid, haar en extra energie!) Heb jij dit middeltje in je keukenkastje staan? Het maakt je huid namelijk heel mooi, je kunt het gebruiken om je puistjes (sneller) te laten verdwijnen (kijk hier nog meer manieren om je puistjes héél snel te laten verdwijnen), als gezichtstonic maar ook in bad! Lees hier hoe appelazijn allemaal goed is voor je huid.

Puistjes 

Appelazijn helpt tegen puistjes! Het werkt namelijk reinigend en ontsmettend. Je verwijdert dus de bacteriën en reinigt de poriën. Hierdoor gaan je puistjes (sneller) weg en kom jij dichter bij die perfect skin (yes!). Meng de appelazijn met water (50/50), dep daarna een watje in het mengseltje en breng het aan op de plekjes waar je puistjes zitten. Gewoon lekker in laten trekken en klaar is kees. Als je een gevoelige huid hebt kun je beter iets meer water dan appelazijn gebruiken (gebruik het niet als je wondjes hebt).

Tonic

Je kunt appelazijn ook heel goed gebruiken als gezichtstonic (vooral lekker voor het slapen gaan). Neem een klein flesje en stop hier 70% water in en 30% appelzijn. Even schudden en je hebt je eigen gezichtstonic! Je brengt dit aan nadat je je gezicht hebt gereinigd (kijk hier hoe je je gezicht het beste kunt reinigen). Lekker slapen en de volgende dag voelt je huid lekker zacht aan.

Bad

Heb jij een bad in huis? Dan is een beetje appelazijn een echte aanrader. Giet een beetje appelazijn uit een fles in het water en ga lekker badderen. De azijn werkt super ontspannend voor je spieren en is een perfecte detox voor je huid. Je zult merken dat geïrriteerde plekjes weggaan en je huid super zacht aanvoelt na het bad.

(Visited 3,824 times, 1 visits today)