Dit is het ultieme kerstcadeau voor jouw vriend!

Kerst staat alweer bijna voor de deur en dat betekent dat de zoektocht naar de perfecte cadeaus is begonnen. Waarschijnlijk heb je de cadeaus voor je moeder/zusje/vriendin al tijden in huis liggen, maar wat geef je dit jaar nu weer aan je vader of vriend? Wat dat betreft is het altijd lastig om voor mannen het ultieme kerstcadeau te shoppen. Maar hé, no worries anymore! Wij hebben namelijk het perfecte cadeau gevonden!

Heineken komt nu namelijk met THE SUB: de nieuwe thuistap! Wij verzekeren je, hier ga je indruk mee maken! Wees eerlijk, vers getapt bier is toch het lekkerst? En dat vindt je vriend vast ook! THE SUB heeft bier van de hoogste kwaliteit, altijd precies ijskoud en op twee graden. Je kunt kiezen uit maar liefst elf biertjes, zoals Affligem, Desperados, Wieckse, Birra Moretti, Pelforth, Tiger Beer, Brand Up, Brand Weizen, Sol, Amstel Radler en natuurlijk Heineken zelf!

The Sub Heineken

THE SUB is ontworpen door Marc Newson. De vullingen worden Torps genoemd. Deze zitten vol met twee liter bier waar je ongeveer acht glazen uithaalt. Ideaal voor een diner met vrienden! Je kunt de torps online bestellen op via THE SUB. Alleen de Torp van Heineken is op ah.nl te koop of bij geselecteerde Gall & Gall winkels. Alle anderen zijn makkelijk te bestellen op the-sub.com.

Aangezien het bijna kerst is, komt Heineken met een héle leuke actie. Normaal is THE SUB in het zilver voor €199 euro verkrijgbaar, maar tot 31 december 2015 kan jij hem al scoren voor €149! Je krijgt hier ook nog eens €25 aan ‘biertegoed’ bij! Ditzelfde geldt voor de zwarte editie die exclusief online verkrijgbaar is op the-sub.com. Deze is normaal €159,90, maar is nu verkrijgbaar voor €139! Dat is nog eens een leuk kerstcadeau! Bekijk THE SUB in de onderstaande video!

READ NEXT:
> Cadeaus onder de 25 euro voor een man
> Vriend jarig? Dit zijn de leukste cadeaus om te geven!
> Deze fashion items kun je delen met je vriend

Source: Emmy Lowe