Dit is volgens jouw sterrenbeeld dé perfecte tas

Ben jij op zoek naar een designer tas maar weet je niet precies welke tas je moet kiezen? Of wat je mooi vindt? Dan vind je dit vast interessant. Guess what? Je sterrenbeeld kan je vertellen welke tas precies bij jou past.

Kreeft 
Jij bent loyaal en betrouwbaar dus je zoekt een tas die lang bij je blijft. Je blijft altijd trouw aan de mensen waarvan je houdt en ook aan je spullen. Een leren tas van Madewell past super goed bij jou omdat hij jaren meegaat.

1

Leeuw
Jij hebt best wel een brutale persoonlijkheid, maar toch houden mensen van je. Ook heb je veel lef. Daarom is een wat gewaagde tas echt its voor jou. Een tas van het merk Kate Spade gaat jou super goed staan. Het is een fel item, maar met jouw karakter matcht dit per-fect.

2

 

Maagd
Jij bent een georganiseerd persoon. Je houdt van ordenen en een echte work-a-holic. Daarom moet je natuurlijk wel een goede werktas hebben. Een lichtroze tas maakt je rustig en past super goed bij je persoonlijkheid. Geef toe, deze tas van Tory Burch is toch geweldig?

3

Shop hier!

Weegschaal
Jij hebt een hekel aan beslissingen maken. Sterker nog, hier ben je totaal niet goed in. Wij kunnen je gelukkig heel makkelijk helpen met het kopen van een nieuwe tas. Een crossbody tas van Cuyana gaat jou fantastisch staan. Simpel zat!

4

 

Schorpioen
Jij bent een eerlijk persoon. Het liefst draag je zwart omdat je van simpliciteit houdt. Daarom hebben wij een zwarte crossbody voor je gekozen waar je goed mee voor de dag kunt komen. Past helemaal bij je! De tas is van het merk Vince.

5

Boogschutter
Als boogschutter verlang jij naar verandering. Je houdt van experimenteren. Deze elegante rugtas van het merk Mansur Gavriel gaat je goed staan! Het is een bordeaux rode tas van leer. Tijdloos en een goede investering.

6

Shop hier!

 

Steenbok
Een steenbok hecht veel waarde aan tradities. Daarom hebben wij een neutrale tas  voor je uitgekozen die tijdloos is en lang meegaat. Deze tas is van Vince Camuto en past bij bijna iedere outfit.

7

Waterman
Jij ben echt een familiemens. Verder heb je een zachte persoonlijkheid, veel mensen houden van je. Een tas die rust uitstraalt past goed bij je, dus wij kozen een pastel blauwe shopper van Annabel Ingall voor je uit. 

8

Vissen
Jij bent een echt zomer mens. Alles wat met de zomer te maken heeft vind je geweldig. Lekker op vakantie gaan en op het strand liggen zijn je hobby’s. Daarom is deze strandtas ideaal. Hij komt van het merk Hat Attack en een beauty is het zeker.

9

Ram
Jij bent een gelukkig mens en zit vol energie. Dat is natuurlijk een super goede eigenschap. Soms moet je wat afgeremd worden, daar helpt een rustige tas bij. Wij hebben er eentje gekozen van Rececca Minkhoff. Mooi toch?

10

Stier
Je houdt van kwaliteit en bent een echte vak vrouw. Hier hoort een tas bij die van goede kwaliteit is en die lang mee gaat. Deze Loeffler Randall is van super goede kwaliteit.

11

Tweeling
Jij bent een echte twijfelaar, maar verder ben jij een super vrolijke persoonlijkheid die van kleur houdt. Daarom deze roze Furla tas. Ja, wil je gelijk hebben toch?

12

 

READ NEXT:
Zo bespaar je geld tijdens het shoppen!
Pieces van Topshop die je NU NU NU wilt hebben
Sale favourites van Maison Scotch

Source: Chantelcote