Dit mag je NOOIT vergeten tijdens je vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest heeft maar een doel: een topavond hebben! Dit is dan ook het enige wat je moet op zo’n avond. En oh ja, deze 6 dingen mag je nooit vergeten.

1. De controle opgeven

Je mag je hele bruiloft al plannen, probeer de controle over je vrijgezellenfeest dus echt op te geven. Je vriendinnen hebben sowieso een geweldige avond/dag voor je georganiseerd. Laat je dus lekker meenemen en geniet ervan dat je helemaal nergens om hoeft te denken.

2. Voorstellen om iets te betalen

Natuurlijk wordt het allemaal voor je geregeld en betalen je vriendinnen het overgrote deel van je vrijgezellenfeest, maar dat betekent niet dat jij niet voor hoeft te stellen om bijvoorbeeld een rondje drankjes te betalen. Enne, hoogstwaarschijnlijk zeggen ze toch nee. Het gaat om het gebaar.

3. Dankbaar zijn en gewoon van de avond genieten

Misschien is het feest niet helemaal wat je in gedachten had, maar denk daar alsjeblieft niet meer bij na als de dag eenmaal begonnen is. Denk eerder aan het feit dat het superlief is van je vriendinnen dat ze zoveel moeite voor je gedaan hebben. En het belangrijkst: geniet!

4. Spendeer tijd met alle genodigden

Niet alleen met je beste vriendinnen. Praat met alle genodigden. Is ook niet zo moeilijk met een paar drankjes op, toch? (knipoog, knipoog). Het is immers superlief dat ze allemaal gekomen zijn om deze avond met jou door te brengen.

5. Post niet zomaar foto’s

Er gebeuren namelijk nog wel eens gekke dingen op vrijgezellenavonden en niet iedereen wil zichzelf terugzien op foto’s die heel grappig, maar ook best beschamend kunnen zijn. You get it.

6. Neem even een pauze van de bruidegom tijdens deze avond

Je ‘gasten’ verdienen je onverdeelde aandacht deze avond. Je kan nog genoeg tijd met de bruidegom doorbrengen als jullie happily married zijn. Laat die telefoon dus lekker uit!

Meer lezen?
De leukste sandaaltjes voor op een bruiloft
De echte reden waarom je verloofde niet mag zien voor de bruiloft

PHOTO CREDITS: WEDDINGOFDREAMS