Dit schoenenmerk kende je nog niet

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: met schoenen maak je iedere outfit af. Maar je kunt je ook vasthouden aan de stijl van je schoenen als je de rest van je outfit gaat samenstellen. Het liefst begint Manon haar outfit daarom ook bij haar schoenen, want alles begint bij het juiste paar volgens haar. Met je schoenen mag je ook zeker een statement maken! Heb je alleen exemplaren in je kast staan die niet net dat beetje extra hebben en wil je meer coole shoes aan je collectie toevoegen waar je écht een statement mee maakt? Dan weten wij waar je wil shoppen.

Make a statement

REHAB is een uniek, fashionable schoenenmerk waar je schoenen kan scoren die lekker anders dan anders zijn en van hoge kwaliteit gemaakt zijn. De schoenen uit de collecties van REHAB hebben altijd veel mooie details, mooi en zacht leer en vaak ook te gekke prints en kleuren. Hiermee maak je zeker een statement.

Hou je van stoer? Lucky you. De schoenen in deze collectie hebben stoere vormen en ook opvallende stoere zolen. De schoenen passen perfect bij je meest vrouwelijke items. Want contrast in je outfit werkt altijd! Heb je een knappe jurk met een A-lijn? Dan staan de stoere boots hier heel knap onder. In de winter willen we ons natuurlijk ook lekker warm kleden, maar er nog wel stijlvol uitzien, de schapenvoering in de boots zorgen er voor dat je zeker geen koude voeten hebt.

Winnen?

Wij mogen een cadeaubon van REHAB ter waarde van € 75,- weggeven! Wil je kans maken? Reageer dan hieronder en wie weet kan jij binnenkort lekker shoppen op REHAB.

Ook gek op sneakers?
Dit zijn de sneakers die nooit uit de mode gaan

Hou je ook zo van accessoires en de stijl van de Parisiennes?
> Dit is dus het accessoire wat zij nooit dragen

Trends die jouw kledingkast compleet maken?
> Bekijk ze hier