Dit trek je aan naar een winter bruiloft

Bruiloften… het blijft een dingetje. Wel of geen jurk? Welke kleur dan? in ieder geval geen wit dat is een ding wat zeker is. Wat nou als het koud is? wat kan je eigenlijk nog meer aan naar een bruiloft behalve een jurk? Wij hebben deze vragen meerdere malen via onze Instagram dm gehad en vertellen het je in de styling van vandaag: wat trek je aan naar een bruiloft in de winter en wat kan je nog meer aan dan een jurk?

Aan de outfit van een bruiloft zitten altijd een paar regels vast. Zo mag je bijvoorbeeld absoluut geen wit dragen en is geheel in het zwart nou ook niet echt een succes. De meeste vrouwen dragen een jurk naar een bruiloft, maar wat nou als jij helemaal niet zo van de jurken bent? Wat kan je nog meer aan naar een bruiloft behalve een jurk?

Voor de outfit rules tijdens een bruiloft lees je ons andere artikel:

Wat trek je aan naar een bruiloft?

Een jumpsuit

De jumpsuit is een heel makkelijk item wat betreft combineren. Je trekt het aan, je kiest de schoenen en accessoires en je bent klaar…. Tot dat je half naakt op de wc zit, dat is dan weer wat minder handig. Helaas kunnen we niet alles hebben, zeggen we dan maar. Een jumpsuit is vaak al een opvallend item, dus ga voor een neutrale of pastel tint zodat je de aandacht niet veel op je neemt. Ook voor de winter is een jumpsuit met lange mouwen ideaal.

Een broekpak

Een broekpak heeft natuurlijk sowieso al een nette uitstraling van zichzelf. Wat je nu heel veel ziet is dat de broekpakken steeds meer oversized worden gedragen. De broekpak maak je vrouwelijk door het te dragen met een hak en een clutch als finishing touch. Omdat de broekpak bestaat uit een jas kan je gemakkelijk werken met laagjes en is het dus top voor in de winter!

Maxi/midi skirt

Aan je benen is het vaak niet zo erg als het wat kouder is, maar aan de boven kant is het wel fijner als je het wat warmer hebt, zeker in de winter. Een maxi of midi skirt kun je makkelijk combineren met lange mouwen aan de bovenkant en is dus ideaal voor hetw inter seizoen. Ga je voor een stijlvolle trui? zorg dan dat je iets meer uitpakt aan de onderkant en met de accessoires zodat er een balans blijft tussen netjes en iets meer ‘casual’. De skirt kan je natuurlijk ook combineren met een nette blouse en hakken voor een chic touch.