Het schijnt dat de maand waarin je bent geboren iets zegt over je seksleven. Astrologe Suzie Kerr Wright vertelt wat deze maand zegt over de manier waarop jij je gedraagt met je lover tussen de lakens.

Januari
Born in January? Als jij eenmaal geïnteresseerd bent, dan ben jij iemand waarop je lover kan bouwen. Je zult niet snel vertrekken en je bent ook wel in voor een klein beetje ‘wild sex’.

Februari
Jij houdt van avontuur tussen de lakens. Je houdt mannen wel vaker op een afstandje maar als je dan eenmaal een lover hebt, mag hij niet te snel denken dat jij de zijne bent. Je bent een onafhankelijke vrouw die zich niet snel hecht en zo gedraag jij je ook in bed. Who run the world?

Maart
Jij + bed + vriendlief = de beste combinatie. Jij houdt ervan om zo veel mogelijk tijd te spenderen in bed en je bent een intieme minnares. Als jij je eenmaal hebt gegeven, ben je niet meer te houden. Lucky boyfriend..

April
Als je eenmaal je interesse in iemand hebt gewekt, ben je niet meer te stoppen en geef je werkelijk alles. Maar als je eenmaal je hoogtepunt hebt bereikt, dan is het ook echt klaar. Sorry… not sorry.

Mei
Jij houdt van seks die fijn en comfortabel is. Van jou hoeven er geen vreemde dingen aan te pas te komen. Eenmaal tussen de lakens kun je er geen genoeg van krijgen!

Juni
Geboren in juni? Dan ben jij gek op dingen uitproberen en schijn je werkelijk gek te zijn op álle standjes. Vaak leidt dit tot intense seks. Zelfs als je lover niet in de buurt is, want dan is er toch telefoonseks?

Juli
Hello loyal lover. Je vindt het belangrijk, wanneer je het bed met iemand deelt, je ook écht veel om diegene geeft en zal niet snel met jan en alleman het bed in duiken. No one-night-stands for you baby.

Augustus
Jij bent iemand met veel verschillende buien. Daarom kan jouw lover je moeilijk inschatten. Of je bent meer egoïstisch, of je vindt het heerlijk om je vriend te pleasen. Maar hé, er is niemand die jou verteld wat jij wel of niet moet doen.

September
Gepassioneerd in bed, dat ben jij zeker. Je houdt ervan om nieuwe dingen uit te proberen, maar dan moet je je wel heel comfortabel voelen bij diegene.

Oktober
Jij weet precies wat goede seks inhoudt. Daarom kan jij je lover helemaal gek maken. Verleiden is jouw second name en neemt de tijd voor een goed potje seks.

November
Jij bent iemand die ervan houdt als je lover ‘de macht’ neemt. Mr. Grey komt aardig in de buurt.. ;-] Je bent overal voor in en wil alle plekjes van het lichaam van le boyfriend ontdekken. (Bijna) niets is te gek.

December
Een creatieveling binnen en buiten het bed, dat ben jij. Je bent een grappige minnares wat vaak leidt tot fantasierijke seks. Rollenspellen, daar ben jij de beste in.

En dit is hoe lang de seks gemiddeld hoort te duren. Kun je jezelf erin vinden?

READ NEXT:
Waarom ochtendseks geweldig is
Vrouwen met deze haarkleur hebben de meeste seks
Dit is heel normaal om te doen na de seks

Source: Lovers & Drifters club
(Visited 6,295 times, 1 visits today)