Dit zijn de allerbeste contour en highlight kits die er zijn

We schreven laatst al over hoe je het best kan contouren. Sinds de contour kits en highlight zo populair geworden zijn, zijn er veel te koop. Je hebt misschien geen idee meer welke je het beste kan shoppen door het grote aanbod. We hebben de allerbeste contour en highlight kits voor je uitgezocht en geven je tips welke het best bij jou past. Ook voor de beginners zitten er fijne tussen.

Kat von D

De ”Shade + Light Face Contour Refillable Palette” van Kat Von D is een contour palette waar drie lichte kleuren in zitten om mee te highlighten en drie donkere kleuren om mee te contouren. Deze contour kit heeft een compleet matte finish. De verschillende kleuren zitten op magnetische plaatjes die je ook uit het doosje kunt halen, handig! Zo kan je jouw eigen palette samenstellen met eventueel ook andere kleuren. De kleuren blenden makkelijk, je hoeft dus geen pro in contouren te zijn voor dit palette. De kleuren zorgen voor een mooie finish bij eigenlijk iedere ondertoon en iedere gezichtsvorm.

MAC

De ”MAC Studio Quiktrik Stick” is een een stick die ook voor echte beginners goed te gebruiken is. Deze stick staat bij meerde beauty addicts boven aan het lijstje van beste contour producten. Deze stick is handig voor jou als je liever niet te veel tijd aan je make-up besteed en dus ook niet aan contouren. Het uiteinde van de stick is verdeeld in twee kleuren: één om mee te highlighten en één om mee te contouren. Er zijn ook sticks verkrijgbaar waar je een kleurtje mee kunt aanbrengen. De sticks komen in zes verschillende kleuren, dus er zit vast ook een kleur tussen voor jou.

Tarte

”Tarteis PRO Glow Highlight & Contour Palette” is eigenlijk ook gewoon één van de allerbeste contour en highlight paletten van het internet. Iedereen wordt er wild van. Het palette heeft een combinatie van crèmes en poeders. Er zitten zes verschillende kleuren in dit palette. Deze highlighters geven je gezicht een mooie glow. Als je niet zo’n liefhebber bent van all-matt, is dit een palette voor jou. De kleuren hebben een koele ondertoon en het zorgt voor een natuurlijke finish. De vier highlight kleuren geven jou jukbeenderen een mooie glanzende finish en de contour kleuren zijn erg mat. De kleuren blijven lang zitten en blenden goed met iedere huid.

Anastasia

De contour en highlight kits van Anastasia Beverly Hills genaamd cream contour kit zijn ook echte best-sellers en ze zijn favoriet bij veel beauty bloggers. Dit palette heeft zes poeders. Met drie hiervan kan je weer contouren en met de andere drie kan je je gezicht highlighten. Hiermee fake je makkelijk opvallende jukbeenderen, een scherpere kaaklijn en een smaller voorhoofd. De finish is natuurlijk en je kan de set ook opnieuw vullen met andere kleuren. Het contour en highlight palette komt in drie verschillende kleuren. Dit palette is meer geschikt voor de pro’s in contouren.

Benieuwd hoe je jouw make-up goed blend?
> Bekijk het hier

Met deze tips en tricks haal je nog meer uit je make-up:
7 manieren om je concealer te gebruiken
Dit zijn de mascara hacks die je wil weten
Zo blijft je lippenstift beter zitten!

PHOTO CREDITS: JIMMY BACKIUS