Dit zijn de beste anti slip tips!

De zomer kunnen we ons al bijna niet meer herinneren en dat betekent dat we nu écht richting de winter gaan. Dat het in de winter vaak glad is op de weg, staat als een huis. Maar ook in de herfst zijn er genoeg momentjes dat je heel makkelijk onderuit kan gaan (auch). Denk alleen al aan die natte (en heel gladde!) bladeren die verspreid over de weg liggen. Helaas zit er niets anders op dan die spekgladde wegen te trotseren, maar om het je allemaal een stukje makkelijker te maken en ervoor te zorgen dat je niet uitglijdt hebben we de beste anti slip tips voor je op een rijtje gezet.

1 Schuurpapier
Schuurpapier is your best friend tijdens de gladde-wegen-periode. Schuur met een stukje schuurpapier de onderkant van je schoenen. Hierdoor worden je shoes wat ruwer en daardoor krijgen ze een stuk meer grip voor op de weg. Een vork geeft trouwens hetzelfde effect. Handig en zo gepiept!

2 Schoenmaker
De schoenmaker is je redder in nood. Deze tip is wel iets duurder maar garandeert je dat jij niet uitglijdt. Bij de schoenmaker kun je namelijk een extra beschermend laagje onder je zool laten zetten, dit is wel een van de beste opties voor knappe schoenen. Een goedkopere oplossing is bij de schoenmaker je zolen laten schuren!

3 Cola
Jaaa, echt! Hiervoor heb je een stapeltje handdoeken en een beker cola voor nodig (geen light, er moet flink wat echte suiker in zitten). Je giet het bekertje voorzichtig, verspreid leeg over de handdoeken en gaat er even in staan met je schoenen. Niet teveel cola gebruiken, je wilt namelijk dat het alleen onder je zool komt en zich niet naar ‘boven’ toe zuigt. Je veegt je voeten nog even goed af aan een schone handdoek en je bent good to go. De cola trekt zo snel in dat je niet bang hoeft te zijn (als je tenminste even geveegd hebt…) dat je een plakspoor in huis achter laat!

READ NEXT:


>

Source: The fashion guitar