Hoewel een goede wasbeurt aan je haren zeker niet mag ontbreken, maakt droogshampoo ons leven een stuk simpeler. Het geeft je haar een frisse look en laat je gezonde lokken lekker ruiken.

Droogshampoo is een shampoo in een spray-versie. Het maakt je haren niet schoon, maar een beetje droogshampoo tussen het juiste aantal wasbeurten door kan zeker geen kwaad.

Perfect als je er ‘s ochtends achterkomt dat het toch wat vettig is. Geen gestuntel met wassen en föhnen, gewoon een paar spraytjes en je haren zijn weer fris en fruitig. Net zoals met alle producten, zijn natuurlijk niet alle droogshampoos even goed. Daarom hebben wij de beste droogshampoos voor jou op een rijtje gezet!

Klorane

Deze droogshampoo is gemaakt van dovenetel. Dit zorgt ervoor dat je haar binnen enkele minuten vetvrij is. Ideaal als je hele erge haast hebt en toch zonder vet haar de deur uit wilt.

Batiste

Dit is waarschijnlijk onze favoriet. De droogshampoos van Batiste zijn superfijn en ze ruiken ook nog eens lekker fruitig. Met bijna 15 verschillende soorten is er dus voor ieder wat wils.

Aussie

Aussie heeft zichzelf weer eens overtroffen, want deze droogshampoo is awesome! Het laat vet als sneeuw voor de zon verdwijnen en doet dat zonder een witte waas achter te laten op je haren.

Toni & Guy

Deze droogshampoo heeft een typische Toni & Guy geur, lekker fris. Er zijn drie verschillende soorten en die zijn alledrie gewoon prima, maar de Sky high volume is onze fav. Het geeft net wat meer textuur dan de andere droogshampoos, waardoor je kapsel beter blijft zitten.

Biosilk

We hadden eigenlijk niet minder verwacht van Biosilk. En hoewel je ze waarschijnlijk alleen nog maar kent van hun Silk Therapy mag hun droogshampoo er zeker ook wezen. Het elimeert geurtjes en laat je haren er weer fris uitzien.

Ook jij bent hier wel is schuldig aan.. 
Deze dingen doe jij ook en maken je haar kapot..

Check het hier!
Deze haarkleur staat het knapst bij jouw huidkleur!

Doe jij mee met deze trend?
Dit is de allergrootste haartrend van DIT jaar!

(Visited 1 times, 16 visits today)