Dit zijn de beste moisturizers per huidtype

Het blijft een moeilijk verhaal, een moisturizer, oftewel dagverzorging vinden die goed bij je huid past. Want dat is bij iedereen verschillend. Gelukkig zijn er een aantal producten (lees: moisturizers) die precies bij je huid passen en die in ieder geval niks kwaad kunnen doen aan jouw huid. Wij hebben ze voor je geselecteerd en op een rijtje gezet. Dit zijn ze:

Normale huid

Is jouw huid altijd vrij rustig, krijg je er veel complimenten over en kan je eigenlijk bijna alle producten wel hebben? Dan gaan deze moisturizers je huid nóg mooier maken.

[show_shopthepost_widget id=”2948843″]

Vette huid

Heb jij een vette huid, dan weet je dat wel. Je krijgt snel onzuiverhuiden en ziet er vaak (ongewenst) shiny uit. Deze producten gaan jou helpen om dat te verminderen.

[show_shopthepost_widget id=”2948860″]

Gecombineerde huid

Heb jij zo’n huid waarvan je niet weet of ‘ie nou droog of vet is? Omdat je voorhoofd bijvoorbeeld vet is en je wangen droog? Dan heb je een gecombineerde huid en wil je deze producten gebruiken.

[show_shopthepost_widget id=”2948853″]

Droge huid

Ai, vooral nu het kouder wordt voelt je huid aan als schuurpapier en zitten er overal velletjes. Not so nice. Gelukkig zijn deze moisturizers als een glas water voor je huid. Ze voeden de huid in ieder geval optimaal, en jij wil ze proberen, geloof ons!

[show_shopthepost_widget id=”2948844″]

Wat moet je nog meer weten over je huid?
De alcoholische drankjes die wel en niet slecht zijn voor je huid
Met deze tips maak jij je huid winterproof

 

PHOTO CREDITS: THE FILE