Dit zijn dé december films die we moeten zien!

Wij kijken ieder jaar weer uit naar kerst. Gezellig met familie en vrienden eten en bijkletsen. Stiekem kijken we nog meer uit naar de dagen erna. Dan is het namelijk tijd om lekker relax een paar goede december films te kijken. Wij hebben de leukste voor jou op een rijtje gezet! Leuk detail: ze zijn allemaal op Netflix te zien!

Netflix_films

Home Alone
Natuurlijk hoort deze in ons lijstje. Het is zo’n klassieker dat we je waarschijnlijk niet hoeven uit te leggen waar de film over gaat. En het leuke is dat drie van de vijf op Netflix staan! Dat betekent dus een middagje bingewatchen!

Four Christmases
We kennen Reese Witherspoon natuurlijk allemaal als Elle Woods uit Legally Blond, maar ze doet het ook super in Four Christmases! Het gaat allemaal over kerstavond met je schoonouders. Maar dat is nogal lastig met vier ouders die allemaal gescheiden zijn. Drukke dag dus…

Netflix_films

P.S. I Love You
Deze film blijven we maar opnieuw kijken, want hij is zo mooi. Gerard Butler. Uh, de film bedoelen we natuurlijk! Het verhaal gaat over Gerry, de overleden man van Holly, die twaalf brieven heeft achtergelaten om haar een nieuw leven te laten leiden.

The Proposal
Elke film met Sandra Bullock is toch hilarisch? Nou, deze ook! Het visum van Margareth, gespeeld door Sandra Bullock, wordt niet verlengd en dat kan ervoor zorgen dat ze het land uitgestuurd wordt. Dan dwingt haar baas haar om met een assistente te trouwen. Tja, je ziet hem al aankomen… Niet alles gaat volgens plan.

Netflix_films

Marley & Me
Puppy’s zijn altijd goed, en rond de kerst kunnen we helemaal geen genoeg van ze krijgen. Daar denkt het pasgetrouwde stel uit deze film iets anders over. Jenny (Jennifer Aniston) en John (Owen Wilson) hebben namelijk een hond, genaamd Marley, die niet heel braaf is en dat leidt tot bijzondere levenslessen.

Life As We Know It
Josh Duhamel die een baby vasthoudt? Yes please! Deze knapperd speelt samen met Katherine Heigl in Life As We Know It waar hun eerste date mislukt. Als hun gezamenlijke vrienden komen te overlijden, worden zij de aangewezen ouders. Als dat maar goed komt…

Netflix_films

Babe
Deze film keken we al toen we klein waren, maar is nu nog steeds favoriet! De hoofdrol wordt gespeeld door het varkentje Babe. Hij is opgevoed door honden waardoor hij heel goed met schapen om kan gaan. Daarom wordt hij nu de nieuwe hulp van boer Hoggett.

The Bucket List
Bij deze film moesten we allemaal een traantje wegpinken. Twee terminaal zieke mannen, gespeeld door Morgan Freeman en Jack Nicholson, ontsnappen uit het ziekenhuis om hun bucket list af te ronden. Ze halen de meest gekke fratsen uit en dat zorgt soms voor gekke situaties.

Netflix films

Iris Apfel
Natuurlijk hebben wij ook een modefilm voor je geselecteerd. Om eerlijk te zijn is het een documentaire. Hierin wordt mode-icoon Iris Apfel (93 jaar!) gevolgd en zie je wat haar bezig houdt. Zo is ze nog steeds bezig met jurken uitkiezen, modellen adviseren en en onderhandelen.

The September Issue
Eigenlijk kan deze film natuurlijk altijd, maar het is zo fijn met kerst. Hierbij krijg je een kijkje achter de schermen bij Vogue terwijl Anna Wintour en de andere editors bezig zijn met het september issue; het belangrijkste nummer van het jaar.

READ NEXT:


>

Source: Classicallycut