Als er een nieuw seizoen aankomt, worden wij altijd blij. Niet omdat het dit seizoen zo lekker weer wordt, maar omdat er weer allemaal nieuwe trends zijn! Zoals de nieuwste winterjassen trends, beautytrends en een trend voor de nieuwste haarkleuren voor het najaar! Er zijn verschillende kleuren, waardoor er altijd eentje bij jou en je huidskleur past. Voor welke kleur ga jij deze herfst?

Copper
Ben jij al gezegend met een koperachtige haarkleur? Lucky you! Dit seizoen is een warme koperkleur helemaal in. Het staat sexy, vrouwelijk én warm!

haarkleur

Natural color
De ombré look zit waarschijnlijk nog vers in je geheugen, maar forget about it. We gaan dit seizoen juist voor subtiele roots met verschillende high- en lowlights door elkaar waardoor je haircolor een stuk nonchalanter oogt. Lekker fris en speels!

haarkleuren

Ultra blonde
Blond in de herfst- en wintermaanden? Wie heeft ooit gezegd dat dat niet kan? Lekkere blonde lokken waarmee je het vieze, natte en koude weer wat opvrolijkt en jezelf ook!

haarkleuren

Bronde
Misschien heb je er wel van gehoord: bronde. Het is namelijk al een tijdje populair bij de it-girls van dit moment en ook bloggers doen graag mee aan deze trend. Gelukkig staat deze trend ook in dit najaar nog volledig in de schijnwerpers. Bronde zit tussen blond en bruin in en geeft een beetje een karamel achtige gloed aan je haar. Een paar highlights en you’re ready for fall!

naturalhairdo

Browny
We love deze trend! Browny is een mix van verschillende tinten bruin door elkaar. Hoe mooi?! Jij gaat absoluut complimentjes vangen…

haarkleuren

 

Source:Bridalmusings // Runwayandbeauty // Thebeautythesis // Liketheyoghurt // Theblondesalad

(Visited 3,786 times, 1 visits today)